کد خبر : 25032
تاریخ انتشار : شنبه 1 اردیبهشت 1397- 55: 17

بخشنامه استاندار البرز به دستگاه‌های اجرایی برای مصرف چای ایرانی

بخشنامه استاندار البرز به دستگاه‌های اجرایی برای مصرف چای ایرانی

استاندار البرز گفت: چای ارگانیک ایرانی نیز به دلیل کیفیت بالا، یکی از این محصولات است که باید به مردم معرفی شود.

به گزارش گیلانستان  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری البرز، دکتر محمدعلی نجفی با تاکید بر لزوم بسیج مردم و مسئولان برای تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری، مبنی بر مصرف کالای ایرانی افزود: علاوه بر فرهنگسازی برای مصرف کالای ایرانی، ارتقا کیفیت تولیدات داخلی باید به جد مورد نظارت دستگاه های مرتبط مسئول قرار گیرد.

وی ادامه داد: ترویج مصرف چای ایرانی و معرفی این برند مرغوب را از ادارات استان آغاز کرده و این امر مهم از هم اکنون به تمامی دستگاه های اجرایی البرز بخشنامه می شود.

استاندار البرز خاطرنشان کرد: اکنون برنج ایرانی بعنوان یک برند موفق در داخل و خارج کشور محسوب می شود و حتی قیمت بالا نیز مصرف کنندگان را از خرید این محصول باز نمی دارد و چای نیز در زمره محصولات با کیفیت و سلامت قرار دارد که باید به مردم معرفی شود.

دکتر نجفی با اشاره به فواید و مزایای مصرف چای ایرانی گفت: چای ایرانی در بهترین شرایط، بدون سمپاشی و افزودنی ها به صورت ارگانیک تولید می شود بنابراین هیچ گونه مواد شیمیایی در آن استفاده نشده و عوارض چای بزک کرده خارجی را به همراه ندارد.

وی افزود: مصرف مداوم چای خارجی در داخل کشور ذائقه برخی را تغییر داده و گاهی مردم بدلیل ناآگاهی، به عوارض آن بی توجه هستند، از این رو مسئولان و رسانه ها باید با فرهنگسازی نسبت به آگاهی بخشی مردم اقدام کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار