کد خبر : 15088
تاریخ انتشار : شنبه 10 تیر 1396- 36: 18

نماینده رشت: خواهش ما از سپاه این است که عقلانی فکر کند/ فرمانده سپاه باوجدان خود روراست باشد!!

نماینده رشت: خواهش ما از سپاه این است که عقلانی فکر کند/ فرمانده سپاه باوجدان خود روراست باشد!!

نماینده رشت گفت: رئیس‌جمهور، رئیس‌جمهور همین مملکت محسوب می‌شود و به یک کشور غریبه تعلق ندارد، چرا این‌گونه برخورد می‌کنند؟ مگر همین رئیس‌جمهور بودجه‌شان را ۱۲۸ درصد افزایش نداده است.

به گزارش گیلانستان، غلامعلی جعفر زاده ایمن آبادی، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با رویداد۲۴ در رابطه این ادعا که اصلاح‌طلبان مخالف توسعه نظامی‌گری هستند گفت: هیچ کسی با توسعه توان نظامی و دفاعی نهادهای نظامی همچون ارتش و سپاه مخالف نیست با آنچه مخالفت شده است فعالیت‎های سیاسی و اقتصادی و بنگاه داری این نهادها است.
وی افزود: دخالت نظامی‌ها در سیاست طبق فرمایشات امام خطرناک است. این روزها شاهد هستیم در بحث دولت تفنگ‌دار و بی تفنگ صحبت‌هایی می‌شود، قدر مسلم دولت باید از تفنگ بی‌بهره نباشد بدین معنا که دارای قدرت نظامی بالایی باشد تا مطابق فرمایش امام دشمن بترسد. دلیل حمله صدام به ایران همین امر بوده؛ آن‌ها در تحلیل‌های خود به این نتیجه رسیده بودند که ارتش سقوط کرده و ایران هیچ توان نظامی ندارد.
این نماینده مجلس در ادامه اضافه کرد: به‌هیچ‌وجه نظر آقای روحانی یا اصلاح‌طلبان چنین نیست که کشوری بدون نظامی‌گری داشته یا فاقد قدرت نظامی باشیم بحثی این است که سپاه در عرصه سازندگی باید حاضر می‌شد که چنین روی داد خیلی هم خوب عمل کرد و هیچ اشکالی در کار آن وجود نداشت.
این نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: سپاه دارای توان مهندسی بالایی است ماشین‌آلات و تجهیزات بسیار کاملی دارد که از جنگ برای او باقی‌مانده، این توان مهندسی و فکری باید در عرصه سازندگی آورده شود که مانند سد، اتوبان یا بزرگراه سازی چنین شد، مخصوصاً جایی که پیمانکار خارجی درصدد ورود بود سپاه کارهای خوبی انجام داد. شخصاً با خاتم‌الانبیاء آشنا هستم وعملکردخوبی دارد؛ اما نکته‌ای که وجود دارد مشکل در بنگاه‌داری و کار اقتصادی است.
جعفر زاده در ادامه تأکید کرد: بنگاه‌داری و ورود به کار اقتصادی برای سپاه، بنیاد شهید، کمیته امداد، آستان قدس رضوی آفت محسوب می‌شود و دارای اشکال است زیرا این نهادها را از هدف اصلی دورنگه می‌دارد. ورود به عرصه بنگاه‌داری اقتصادی با عرصه سازندگی دو مقوله مجزا از هم به‌حساب می‌آید، سازندگی را مشکل نمی‌دانیم به آن افتخار و کمک هم می‌کنیم این نهادها حتماً باید حضورداشته باشند، اما ورود به مسائل بنگاه‌داری اقتصادی قطعاً منجر به تولید فساد می‌شود و علاوه بر این با اصل ۴۴ نیز مغایرت دارد گذشته از این مسئله ایجاد فضای رقابتی را برای بخش خصوصی تنگ می‌کند.
وی در ادامه افزود: مسئله مورداشاره یک اصل محسوب می‌شود و کسی با غرض دراین‌باره صحبت نمی‌کند. بحث کارشناسی مطرح است و مطمئناً ده سال آینده خود این نهادها به همین نتیجه خواهند رسید. مقام معظم رهبری دراین‌باره فرموده‌اند «بانک‌ها، مهم‌ترین مشکلشان ورود در مسائل بنگاه‌داری است.» این مسئله در رابطه با نهادهای نظامی هم صادق است. بنابراین نهادهای مذکور مراکز حساسی محسوب می‌شوند که دارای وظایف مشخص هستند نباید در مباحث بنگاه‌داری اقتصادی ورود پیدا کنند علاوه بر این این‌ها توانی دارند که از جنگ برای آنان باقی‌مانده و باید در عرصه سازندگی از آن بهره ببرند با این مسئله نه‌تنها مخالفتی وجود ندارد بلکه استقبال و حمایت هم صورت می‌گیرد.
نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی در خصوص ورود نظامی‌ها در عرصه سیاست نیز گفت: در سیاست هم به همین شکل است. اعتدالیون و اصلاح‌طلبان مبنا و شاخص خود را بر اساس توصیه و وصیت‌نامه حضرت امام و فرمایشات رهبری قرارداده‌اند. مسئله خارج از این بحث به میان کشیده نمی‌شود، این طیف سیاسی شاگردان مکتب امام و رهبری هستند، نباید با بحث‌های کارشناسی برخوردهای چماقی سیاسی کرد. شکی نیست که کشور ایران مدیون سپاه است و وجود آن باعث حفظ انقلاب و نظام شد، قطعاً درصورتی‌که سپاه نبود انقلاب هم وجود نداشت و امام درباره آن می‌گوید: «ای‌کاش من پاسدار بودم.»
جعفر زاده در ادامه با اشاره به اینکه برخی کارهای را نیروهای نظامی نباید انجام دهند گفت: به طور مثال نیروی انتظامی در یک مقطعی نفت فروخت و هنوز هم موفق به دریافت پول آن نشده است. نیروی انتظامی باید امنیت کشور و شهرها را تضمین کند، آیا نفت‌فروش است؟ این از جمله اشکالات کار به‌حساب می‌آید. علاوه بر این نظامی‌ها اقدام به تأسیس بانک کردند، آیا بانکدار هستند؟
وی درباره طرح دولت بی تفنگ نیز خاطرنشان کرد: بدین معنا نیست که قدرت نظامی کاهش پیدا کند، اتفاقاً منظور از آن افزایش قدرت نظامی است. در همین راستا مجلس سال قبل ۵ هزار میلیارد تومان بودجه نظامی‌ها را افزایش داد؛ بنابراین این سؤال پیش می‌آید درصورتی‌که دولت اعتقادی به گسترش نظامی‌گری ندارد، چرا بودجه امنیتی ۱۲۸ درصد افزایش یافت؟ کشور ما در منطقه‌ای قرار دارد که آبستن حوادث است، بحث توسعه نظامی‌گری باید حمایت شود و بودجه مناسب در اختیار آنان قرارگیری تا دشمن دندان طمع را بکند، اما اگر نظامی‌ها دغدغه چرتکه و ماشین‌حساب پیدا کنند از وظیفه اصلی غافل می‌مانند.
وی در این رابطه که گفته‌شده دولت شرکت‌های ورشکسته را به‌جای بدهی به نظامی‌ها می‌دهد، تصریح کرد: درصورتی‌که شرکت‌های ورشکسته را تحویل می‌گیرند باید به علم اقتصادشان شک کرد. مجلس برای ورشکستگی دولت قانون تصویب کرده و دولت می‌تواند جهت پرداخت بدهکاری‌ها تهاتر کند و در این امر هم اجباری وجود ندارد. تا جایی که اطلاع داریم هر آنچه گرفته‌شده مانند مخابرات ورشکسته نبوده، اما حالا در حال حرکت به سمت ورشکستی است.
نماینده مردم رشت در خانه ملت یادآور شد: خواهش ما از سپاه این است که عقلانی فکر کند و نقد کارشناسی انجام دهد. رئیس‌جمهور، رئیس‌جمهور همین مملکت محسوب می‌شود و به یک کشور غریبه تعلق ندارد، چرا این‌گونه برخورد می‌کنند؟ مگر همین رئیس‌جمهور بودجه‌شان را ۱۲۸ درصد افزایش نداده است.
جعفر زاده اضافه کرد: بحث‌های کارشناسی را با سیاست‌زدگی همراه نسازیم. شخصاً با بنگاه‌داری هیچ‌یک از نهادهای بنیاد شهید، کمیته امداد، آستان قدس رضوی، سپاه و هر نهاد نظامی – انتظامی موافق نیستم. این کار اشتباه است و آن‌ها را دچار مشکل می‌کند. عرصه سازندگی توان سپاه را نشان داد و قرارگاه خاتم‌ الانبیاء کارهای بسیار بزرگی را اجرایی کرد. همچنین کتاب‌هایی علمی را به چاپ رسانده که در دانشگاه تدریس می‌شود در این عرصه هیچ‌کس حرفی ندارد؛ اما باید از بحث اقتصادی و بنگاه‌داری فاصله گیرند زیرا کارشان این نیست.
وی با بیان اینکه با طرح چنین موضوعاتی چه هدفی را دنبال می‎کنند گفت:نباید آدرس غلط دهند. روشن است که خواست رئیس‌جمهور و اصلاح‌طلبان ضعیف شدن توان نظامی کشور نیست. همه از آزمایش موشکی دفاع کردند، شخصاً اولین نفری بودم که به دفاع از آن پرداختم. کسی به سپاه حمله نکرده و درصورتی‌که سپاه وجود نداشت انقلاب و نظام هم نبودند. یک بحث کارشناسی از سر دلسوزی مطرح‌شده و حاضر هستیم درباره آن به بحث و مناظره هم بنشینیم. اعتقاد بر این است مجموعه‌هایی که یک‌پایشان در دولت و حاکمیت قرارداد و پای دیگرشان در اقتصاد است هم به اقتصاد و هم به وظیفه اصلی خود لطمه وارد می‌کنند.
نماینده رشت دراین‌باره گفت: تمام نهادهایی که فعال اقتصادی هم هستند از فلسفه اصلی خود دور شده‌اند، دراین‌بین می‌توان به رئیس بنیاد شهید یا کمیته امداد اشاره کرد. بهتر آن است تا فرمانده سپاه باوجدان خود روراست باشد و ببیند تا چه اندازه زمان خود را برای حضور در هیات مدیره‎ها و مجموعه‌هایی صرف می‌کند تا سوده دهی یا ضرر رسانی آن‌ها را موردمحاسبه قرار دهد. نیروهای نظامی تعاونی‌هایی تشکیل دادند و به ساخت و ساز پرداختند که درنتیجه آن مشکلات فراوانی هم ایجاد کردند.
جعفر زاده در پایان تأکید کرد: کار نظامی‌ها این مسائل نیست زیرا به‌درستی اجرا نخواهد شد و درنتیجه آن ایجاد دردسر برای یکسری از افراد جامعه است. بانکداری و مؤسسات مالی اعتباری در رده وظایف آنان محسوب نمی‌شود، چرا در این کارها ورود پیداکرده‌اند؟
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۳
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

حقگو یکشنبه , ۱۱ تیر ۱۳۹۶ - ۸:۳۳

اقای جعفر زاده

با کمال احترام باید عرض کنم مثل اینکه واقعا حیا رو خورده اید و ابرو را قی کرده اید.
از انصاف و واقع بینی و ولایت پذیری فقط اسمش را یدک می کشید.

امید یکشنبه , ۱۱ تیر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۱

نان به نرخ روز خور یعنی جعفرزاده

دکتر اویس یکشنبه , ۱۱ تیر ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۳

با سلام
بهتر است واقع بین باشیم و حیطه کاری هر وزارت خانه و نهاد
و سازمانی در قانون مشخص است . اگر در آن محدوده است پس قانونی است ولی اگر در چهارچوب قانون شرح و ظایف نیست ، بهتر است تعصبات بی جا را کنار بگذاریم و سخن حق را هرچند تلخ و ناگوار باشد ؛و از حلقوم مخالف ما بیرون بیآید ؛بپذیریم .

رفتن به نوار ابزار