کد خبر : 53758
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 تیر 1399- 41: 11

مدیر کل دامپزشکی گیلان:

هشدار نسبت به شیوع تب کریمه کنگو در گیلان/ فرآورده های دامی از مراکز مجاز خریداری شود

هشدار نسبت به شیوع تب کریمه کنگو در گیلان/ فرآورده های دامی از مراکز مجاز خریداری شود

مدیرکل دامپزشکی گیلان با هشدار نسبت به خطر شیوع بیماری تب کریمه کنگو در این استان از شهروندان خواست فرآورده های خام دامی را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی خریداری کنند.

به گزارش گیلانستان،سهراب عاقبتی با هشدار نسبت به شیوع بیماری تب کریمه کنگو در استان گیلان، تأکید کرد: بیماری تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است.

وی با تأکید بر لزوم توجه به هشدارهای بهداشتی در این زمینه، گفت: این بیماری دارای علائم مشهود نبوده اما در صورت ابتلاء انسان با آن سبب مرگ می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی گیلان با اشاره به برخی دستور العمل های پیشگیری از ابتلاء به این بیماری، افزود: شهروندان باید فرآورده‌های خام دامی همانند گوشت قرمز را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی خریداری کنند.

وی با بیان اینکه مواد خریداری شده باید حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود، تصریح کرد: استفاده از دستکش هنگام خرد کردن گوشت، پرهیز از خرید گوشت‌های بدون مهر دامپزشکی باید مورد توجه شهروندان قرار گیرد.

عاقبتی تأکید کرد: شهروندان از خرید کشتار دام‌های خارج از کشتارگاه‌ها، مصرف گوشت‌های تازه قبل از نگهداری در یخچال و مصرف جگر خام جدا باید خودداری کنند.

وی همچنین از دامداران و روستاییان خواست از دست زدن و کشتن کنه‌های موجود در بدن دام خودداری و جایگاه‌های نگهداری دام را سم پاشی کنند.

لازم به ذکر است؛ تاکنون چهار مورد ابتلای قطعی به بیماری تب کریمه کنگو در استان گیلان شناسایی و در مراکز درمانی بستری هستند

انتهای یپام/مهر

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار