کد خبر : 118643
تاریخ انتشار : شنبه 22 دی 1403- 36: 15

دبیر کانون‌های خدمت رضوی گیلان:

آغاز پویش ملی وقف رضوی ویژه خانواده شهدا و ایثارگران در گیلان

آغاز پویش ملی وقف رضوی ویژه خانواده شهدا و ایثارگران در گیلان

دبیر کانون های خدمت رضوی گیلان از آغاز پویش ملی وقف رضوی خانواده شهدا و ایثارگران همزمان با سراسر کشور در گیلان خبر داد.

به گزارش گیلانستان، جواد شفیعی ثابت از آغاز  پویش وقف رضوی خانواده‌های شهدا  و ایثارگران همزمان با سراسر کشور در گیلان خبر داد و گفت: خانواده شهدا به مدت ۲ هفته فرصت دارند در این پویش ملی شرکت کنند.

 

دبیر کانون‌های خدمت رضوی گیلان با بیان اینکه این پویش با هدف مشارکت خانواده‌های شهدا  و ایثارگران در حال برگزاری است، افزود: در این پویش وقف رضوی هر یک از شرکت کننده‌ها حداقل یک میلیون تومان به حساب اعلام شده پرداخت می‌کنند.

 

وی اضافه کرد: علاقه‌مندان جهت وقف مشارکتی رواق زیر سطحی حرم مطهر رضوی با شماره حساب‌های اعلام شده می‌توانند شرکت داشته باشند، این رواق به نام خانواده‌های شهدا و ایثارگران به ثبت خواهد رسید.

 

شفیعی ثابت تصریح کرد: با مشارکت و ارسال مستندات پرداخت کننده پرونده وقف به نام آن خانواده شهید تشکیل می‌شود و سپس طی فرایندی آستان قدس یک وقفنامه به نام خانواده محترم شهدا صادر خواهند کرد.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار