کد خبر : 129554
تاریخ انتشار : دوشنبه 28 مهر 1404- 12: 18

فرماندار لنگرود:

آمار ولادت در لنگرود ۶ درصد افزایش داشته است

آمار ولادت در لنگرود ۶ درصد افزایش داشته است

فرماندار لنگرود با اشاره به رشد ۳ درصدی آمار ازدواج در شش ماهه نخست سال جاری در این شهرستان گفت: ولادت نیز در این بازه زمانی ۶ درصد افزایش داشته است.

به گزارش گیلانستان، یوسف گلشن ظهر دوشنبه در ستاد ساماندهی جوانان با حضور سرپرست هیئت ورزش‌های همگانی استان، اظهار کرد: بیش از ۱۰ هزار ورزشکار حرفه‌ای بیمه‌شده در رشته‌های مختلف ورزشی در شهرستان فعالیت می‌کنند که در یک سال گذشته موفق به کسب ۱۰۰ عنوان قهرمانی بین‌المللی و کشوری شده‌اند.

 

وی افزود: از این تعداد، ۲۰ عنوان قهرمانی بین‌المللی شامل رشته‌های کشتی، وزنه‌برداری، تکواندو، بوکس، کاراته و تنیس روی میز است.

 

وی با اشاره به تیم والیبال شهید املاکی افزود: پس از سال‌ها، این تیم به لیگ دسته اول کشور راه یافته و حمایت کامل مدیران شهرستان برای موفقیت و صعود به لیگ برتر ضروری است. امکاناتی مانند مهمانسرا و اسپانسرهای مالی می‌توانند نقش مهمی در این مسیر داشته باشند.

 

وی با اشاره به اهمیت توسعه ورزش‌های همگانی افزود: ترویج و گسترش ورزش‌های همگانی نقش مؤثری در ارتقای سلامت جسمی و روحی جامعه، افزایش نشاط اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد و حمایت از آن از اولویت‌های مدیریت شهرستان است.

 

فرماندار لنگرود گفت: لنگرود یکی از سالمندترین شهرستان‌های استان گیلان است، اما با این حال آمار ولادت در شش ماه نخست سال جاری ۶ درصد افزایش یافته و ازدواج نیز ۳ درصد رشد داشته است. این آمار نشان‌دهنده روند مثبت جمعیتی در شهرستان است.

 

گلشن در پایان تأکید کرد: بانک‌های شهرستان باید در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری فعال‌تر عمل کنند و فرمانداری نیز در صورت نیاز، پیگیری‌های لازم را از استان انجام خواهد داد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار