استاندار گیلان:
ادرات و دستگاهها برای تامین برق خارج از شبکه برنامهریزی کنند

استاندار گیلان از دستگاههای اجرایی خواست به منظور تامین انرژی برق مورد نیاز خارج از شبکه در ماههای خرداد و تابستان سال آینده برنامهریزی لازم را داشته باشند.
به گزارش گیلانستان، هادی حق شناس روز پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان بیان کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان منابع مالی لازم را برای تجهیز ادارات به تکنولوژی مورد نیاز تامین خواهد کرد و سایر دستگاههای اجرایی نیز از منابع ملی خود به این منظور اقدام خواهند کرد.
وی ادامه داد: استان گیلان با تعطیلی سه روزه صنایع میزان مصرف برق را به ۹۰۰ مگاوات رساند و با تعطیلی ادارات و مدارس این رقم به ۸۵۰ مگاوات کاهش یافت؛ در فصل تابستان آتی این مقدار روند افزایشی خواهد داشت که باید برنامه ریزی لازم در این خصوص انجام شود.
نماینده عالی دولت در استان در ادامه درمورد مصوبات کارگروه زیربنایی توسعه روستایی و عشایری و آمایش سرزمینی در خصوص بلند مرتبه سازی در گیلان نیز گفت : نباید اجازه دهیم گیلان به سرنوشت استانهای مازندران و اصفهان مبتلا شود آنگونه که مازندران از استانی گردشگری و سبز امروز به منطقه ای مملو از بنا و ویلاهای هزار و ۲ هزار متری بدل شده و اصفهان نیز پس از روی آوردن به کشت برنج با فرونشست زمین مواجه شده است.
استاندار گیلان تاکید کرد: اجازه تغییر کاربری اراضی زراعی را نخواهیم داد و زمینهای ۲۰ تا ۵۰ هکتاری را شناسایی و برای بلند مرتبه سازی در نظر خواهیم گرفت.
وی عنوان کرد: فقط در بافت های فرسوده نه تاریخی شهرهای رشت، بندرانزلی، لاهیجان و سایر شهرهای استان نیز با بلند مرتبه سازی؛ واحد سطح که ارزشمندترین دارایی استان است را حفظ کرده و هزینه های خدمات رسانی را کاهش می دهیم.
وی با بیان اینکه در بلندمرتبه سازی، آپارتمانهای بالای هفت طبقه مد نظر خواهد بود، افزود: گیلان یک میلیون و ۴۲۰ هزار هکتار وسعت دارد که از این مقدار بیش از یک میلیون هکتار اراضی ملی و از ۴۲۰ هکتار باقی مانده حداکثر وسعت شهرها و روستاهای استان ۸۰ هزار هکتار است از اینرو باید حفاظت و حراست از این اراضی را در دستور کار قرار دهیم.
وی تاکید کرد: در جلسه نمایندگان استان با رییس قوه قضائیه مصوب شد بخشداران در طرحهای هادی روستائی با کاربری مسکونی پس از احراز مالکیت اسناد و هر مدرکی که مالکیت فرد را ثابت کند، مجوز و پروانه لازم را صادر می کند.
حق شناس ادامه داد: در بلند مرتبه سازی همه شهرداران و در صورت لزوم راه و شهرسازی با انتخاب مشاور می تواند نقاط مناسب را برای این ساخت و سازها تعیین کند.
وی در خصوص مسائل مطرح شده در مورد تامین اعتبار برای تشکیل بانک ژن تاسماهیان و برخی از گونه های در خطر و توسعه بخش کشاورزی نیز گفت : هم اینک ۷۰ گونه آبزیان تالاب انزلی به دلیلی آلودگی و کاهش تراز آب به نصف کاهش یافته است، ایجاد این بانک ژن برای حفظ این آبزیان ضروری است.
وی در ادامه اضافه کرد: همچنین ۵۰ هزار هکتار از اراضی شالیکاری استان برای کاشت یک گونه از برنج با همکاری و توافق کشاورزان در دستور کار قرار گیرد تا علاوه بر افزایش بهره وری در واحد سطح و به نژادی گونه های برنج؛ محصول مورد نیاز را تولید و تامین کرد.
استاندار گیلان در خصوص توسعه سرانه فضای سبز و بهبود منظر محورهای مواصلاتی استان نیز گفت : باید ویژگی های منحصر به فرد شهرها برای مسافرانی که به استان سفر می کنند، برجسته شود به طور مثال شهرهای لاهیجان و لنگرود که به کشت چای شهره هستند باید معماری و باز پردازی آنها به گونه ای باشد که جلوه و نمادی از این جاذبه و ظرفیت باشند.
وی اظهار کرد: تصویب این مصوبات در شورای برنامه ریزی دستگاهها را مکلف به اجرا می کند و مصوباتی که نیاز به دریافت مجوز ملی دارند مانند ایجاد بانک ژن تاسماهیان و گونه های در خطر نیز از سازمانهای ملی اقدام شود.
استاندار گیلان در خصوص نگرانی های نماینده لاهیجان و لنگرود درخصوص نوسانات آب دریای خزر نیز گفت : کاهش تراز آب دریای خزر تهدیدی جدی برای کشورهای حاشیه خزر محسوب می شود، درصورتی که تراز آب خزر یک متر دیگر کاهش یابد بنادر بسیاری از این کشورها را با چالش جدی روبرو می کند.
وی بیان کرد : در این میان بندر کاسپین در منطقه آزاد انزلی نیز به دلیل ساخت بندر در عمق بهترین بندر در سواحل خزر خواهد بود.
حق شناس در ادامه با اشاره به غرس نهال و تاکید رهبر معظم انقلاب به توجه به منابع طبیعی تصریح کرد : سهم گیلان از غرس نهال سالانه ۳۲ میلیون اصله است که با کمک منابع طبیعی و جهاد کشاورزی امسال بیش از این تعداد در استان گیلان کاشته شد.
وی تاکید کرد: مبنای ارزشیابی مدیران دستگاههای اجرایی کاشت درخت در اداراتی است که محلی برای کاشت دارند و در این راستا مدیرکل آموزش و پرورش نیز مبنای ارزشیابی مدیران مدارس را بر درختکاری در محوطه مدرسه بگذارد.
وی عنوان کرد: به بخشداران و دهیاران نیز اعلام شد در ورودی های استان درختکاری کنند تا امسال بتوانیم بیش از سهم خود درخت بکاریم.
استاندار گیلان همچنین در بخشی دیگر از سخنان خود از دستگاههای اجرایی خواست در جذب بودجه های ابلاغی تلاش کنند و افزود: هر دستگاهی موفق به جذب بودجه های ابلاغی نشود در شورای برنامه ریزی سال آتی سهم آن را کاهش خواهیم داد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰