کد خبر : 119780
تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 بهمن 1403- 19: 1

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان:

ارسال ۶۵۰ اثر به جشنواره شعر هِبه؛ تفکر مقاومت نسخه نجات‌ بخش است

ارسال ۶۵۰ اثر به جشنواره شعر هِبه؛ تفکر مقاومت نسخه نجات‌ بخش است

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان از ارسال ۶۵۰ اثر به جشنواره شعر هِبه خبر داد و گفت: تفکر مقاومت نسخه نجات‌ بخش است.

به گزارش گیلانستان، حجت‌الاسلام محمدعلی نجفی عصر سه شنبه در اختتامیه جشنواره شعر مقاومت تحت عنوان هبه در رشت اظهار کرد: مسئله شعر در طول تاریخ یک رسانه بوده و هست؛ رسانه‌ای که اثرگذاری، گیرایی و قدرت نفوذ بالایی دارد.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با تاکید بر لزوم بهره‌گیری از شعر در جهت توسعه تعالیم اسلامی فرهنگی بیان کرد: افرادی که از هنر شعر در جهت ترویج فرهنگ اسلامی و ارزش‌های انسانی استفاده می‌کنند همیشه مورد حمایت، توجه و پذیرش بزرگان دین بوده‌اند.

 

نجفی با اشاره به نقش جهت‌دهی و هدایت‌گری محور مقاومت اضافه کرد: محور مقاومت و فرهنگ مقاومت می‌تواند در سرنوشت آینده بشریت نقش‌آفرین باشد.

 

به گفته وی، مفهوم و جایگاه فرهنگ مقاومت اگر به شیوه اصولی و واقعی در جامعه جهانی شناخته شود قطعاً منجر به اثرگذاری فرهنگی و اعتقادی می‌شود.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه مقاومت فقط مسئله مسلمین و شیعیان نیست، گفت: موضوع مقاومت امروز یک مسئله جهانی است.

 

نجفی با بیان اینکه مقاومت یعنی مقابله با ظلم و جور، اضافه کرد: اگر مسئله مقاومت به خوبی در جهان تبیین و تشریح شود جهان بشریت طرف‌دار آن خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه رسانه‌ای شدن اتفاقات اخیر در غزه وجدان جهانی را بیدار کرد، افزود: فعالیت‌های رسانه‌ای و پرداختن به مسئله مقاومت، ابعاد و زوایای جنایات اسرائیل را در منطقه روشن کرد.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه فرهنگ مقاومت نسخه نجات‌بخش ایران است، گفت: اقتصاد مقاومتی و اقتصاد مبتنی بر استقلال، عزت و توان داخلی برگرفته فرهنگ و تفکر مقاومت است.

 

نجفی با بیان اینکه دشمن دنبال ایرانِ وابسته هستند، اضافه کرد: استقلال اقتصادی ایران با تفکر و فرهنگ مقاومت رقم می‌خورد، مسئله‌ای که با تفکرات دشمن در منافات است و مدام در صدد سنگ‌اندازی مسیر پیشرفت و توسعه کشور است.

 

وی از ارسال ۶۵۰ اثر به جشنواره شعر هِبه خبر داد و افزود: این تعداد اثر از ۱۴۴ شاعر به دبیرخانه جشنواره شعر هبه ارسال شد که نشان‌دهنده استقبال کم‌نظیر شاعران به این جشنواره است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار