کد خبر : 56112
تاریخ انتشار : چهارشنبه 12 شهریور 1399- 04: 18

امید دوباره در صنعت گیلان

امید دوباره در صنعت گیلان

صنعتگران عزیز! دستان شما نماد زندگی و همت شما نشان دلدادگی است، این رسم فرزندان میرزا کوچک است که سوار بر اسبی رهوار، پای در میدان نبرد گذارده و ظفرمندانه در سنگر جنگ اقتصادی حماسه‌آفرین می‌شوند به شما می‌بالیم.

به گزارش گیلانستان، در گوشه‌ای از شهر باران‌های نقره‌ای صدای چرخش چرخ‌های صنعتی؛ گوش‌نوازی می‌کند و هنر دستان جوانان ماهر صنعتگر گیلانی بذر امید را دوچندان کرده است، اینجا زندگی در جریان است و با دستان هنرمند جوانان ماهر و صنعتگر ایرانی و گیلانی چرخش چرخ‌های زندگی صدای زیبای خود را در بوق و کرنا کرده و به‌واسطه مهارت و کیفیت کالا زبانزد کشور شده‌اند.

امروز صنعتگران ماهر و جوان گیلانی رقیب می‌طلبند و به همه‌کسانی که فکر می‌کنند با تحریم‌ها و تهدیدها می‌توانند اراده ملت ایران را به سخره بگیرد، می‌گویند، ببینید و متحیر شوید که هنوز جوان ایرانی را نشناخته‌اید

اینجا گوشه‌ای از این مرز پرگهر جوانان جویای نام و ماهر صنعتگر گیلانی به‌واسطه خوش‌نامی کالایی که می‌سازند و رضایتی که مردم از آن‌ها دارند، درخشان شده‌اند و همت و عزمشان در تولید ملی زبانزد همگان شده است.

اینجا امید، روح و جان را جلا می‌بخشد

اینجا امید، روح و جان را جلا می‌دهد و زندگی روی دیگر خود را نمایان می‌کند  چقدر لذت‌بخش است  دیدن مهارت جوانان صنعتگر و ماهر ایرانی که عجیب غرور و غیرتمان را جلا داده‌ و همت‌مان را مضاعف کرده تا ببالیم به این‌همه امید و غیرت ایرانی.

آفرین بر این همت، عزت و غیرت که از پس مشکلات فرصتی یافتند و راه را بر بی‌راه ترجیح داده و نقشه شوم فلج کردن اقتصاد کشور را نقش بر آب کردند.

صنعتگران عزیز! دستان شما  نماد زندگی و همت شما نشان دلدادگی است، این رسم فرزندان میرزا کوچک است که سوار بر اسبی رهوار،  پای در میدان نبرد گذارده و ظفرمندانه در سنگر جنگ اقتصادی حماسه‌آفرین می‌شوند به شما می‌بالیم و مفتخریم که هم‌وطنانی چون شما داریم.

قاچاق کالا بلای جان کارگران ایرانی

مهرداد آرمان یکی از صنعتگران ماهر کارخانه پارس خزر است که دغدغه رهبری بر تولید ملی را مدبرانه و هوشمندانه می‌داند و معتقد است که قاچاق کالا بلای جان کارگر ایرانی شده و عدم فرهنگ‌سازی در خرید کالای ایرانی غصه دردهای دستان ماهری است که این روزها به عشق ایران اسلامی  حماسه صنعتی می‌آفرینند.

معاون مدیرعامل شرکت صنعتی پارس خزر از توانمندی همکارانش در مجموعه محصولات خانگی خبر می‌دهد و معتقد است کیفیت حرف اول را در تبلیغات میزند و شرکت صنعتی پارس خزر مدعی کیفیت بوده و در برابر بسیاری از برندهای خارجی عزم رقابت دارد.

سیاوش اقدسی می‌گوید، وظیفه تولیدکننده تولید باکیفیت است و وظیفه نهادهای فرهنگ‌ساز نیز ترویج اعتماد‌ به کالای داخلی و تولید ملی است لذا اگر نهادهای مربوطه وظیفه خود را درست انجام دهند، تولیدکننده نیز رغبت بیشتری برای تولید و اشتغال‌زایی دارد.

وی با بیان اینکه فعلاً یک شیفت در شرکت پارس خزر فعال بوده  و فرهنگ‌سازی به تولید داخلی زیاد شود امکان افزایش شیفت کاری را با امکانات موجود و بدون نیاز به سرمایه جدید فراهم می‌کند، می‌گوید، تولید، اشتغال می‌آورد و اشتغال نیز  امنیت اجتماعی  به همراه دارد، پس نفع حمایت از تولیدکننده، به جامعه برمی‌گردد.

اقدسی می‌گوید ۸۰۰ نفر در مجموعه کارخانه پارس خزر مشغول به کار هستند و مجموعه‌های همکار با این شرکت صنعتی سفره‌های بیشتری را برای خانواده‌های ماهر صنعتگر، پهن کرده است که نگه‌داشتن این سفره‌ها، بسته به همت و عزم  مردمانی است که تولید ملی را به برندهای خارجی ترجیح دهند.

اعتماد به برندهای خارجی به مدد مدگرایی!

کافی است در میان هیاهوی چرخ‌های کارخانه، قدمی برداریم و به دست‌های امیدبخش کارگران عزیزی که با امید و انگیزه تلاش می‌کنند نگاه کنیم، آنگاه از سر شرم، چشم  برمی‌بندیم و می‌گوییم این، چه  وجدانی است که حاضر است کارگر ایرانی را ناامید و سفره‌اش را کوچک کند و صرفاً به مدد مدگرای و تبعیت از  برندهای خارجی به کالای وارداتی اعتماد نماید؟!

از کارخانه پارس خزر رشت به کارخانه پارس شهاب که به تولیدات  لامپی مشغول است رفتیم، آنجا نیز بوی زندگی مشاممان را معطر کرده و گام‌هایمان را محکم‌تر و عزممان را نیز مضاعف‌تر کرده است، چه زیباست گام‌های محکم جوانان ایرانی که بامهارت مثال‌زدنی چرخ تولید را محرک نگه‌داشته و سفره‌های زندگی را نیز پهن می‌کنند.

انگار اینجا نیز تنها در یک شیفت کاری حدود ۳۰۰ نفر پرسنل مشغول به تولید ملی هستند و به گفته مدیرعامل شرکت صنعتی پارس شهاب اگر حمایت بیشتری صورت گیرد امکان افزایش شیفت کاری بیشتر نیز در این کارخانه مهیا است باقی به حمایت آنانی بستگی دارد که حرف را به عمل تبدیل کنند، نه صرفاً با زبان سخن از حمایت ملی بزنند.

قوانین دست و پاگیر مانع فعالیت سرمایه‌گذار

مدیرعامل شرکت پارس شهاب با بیان اینکه تحریم‌ها از سویی تهدید را به فرصت تبدیل کرده و از سوی دیگر مانع رقابت شده است معتقد است، قوانین دست و پاگیر مانع فعالیت سرمایه‌گذار بوده و انگیزه  را برای تولید ملی کم می‌کند.

بهمن دژاکام اشتغال‌زایی را از برنامه‌های این شرکت می‌داند و معتقد است، هیچ تولیدکننده‌ای به‌راحتی نمی‌تواند کار را پیش ببرد چراکه وام‌های بانکی گره‌های زیادی را پیش پای تولیدکننده گذاشته و آن‌ها را دچار درگیری‌های زیادی می‌کند.

وی از مشکلات کارخانه و البته عزم مضاعف این کارخانه برای جلوگیری از مشکلات موجود سخن می‌گوید و معتقد است، همه تلاش خود را کرده‌ایم تا امنیت شغلی کارگران این مجموعه خدشه‌دار نشده و حقوق آن‌ها به تعویق نیفتد و با در نظر گرفتن  بسته‌های معیشتی باکیفیت و پرداخت حقوق‌های کمکی، علاوه بر حقوق‌های قانون کار، آرامش خاطر مجموعه این کارخانه را فراهم کنیم.

مدیرعامل شرکت پارس شهاب می‌گوید، محصولات این مجموعه به برخی  از کشورهای همسایه ایران صادرشده البته صادرات مشکلات و گره‌های زیادی دارد که باید برطرف شود.

صنعتگران سربازان جنگ اقتصادی

رئیس بسیج رسانه استان گیلاننیز در حاشیه دیدار دو کارخانه صنعتی رشت در گفت‌وگو با خبرنگار فارس می‌گوید، رسانه‌ها نقش بی‌بدیلی در ایجاد امیدآفرینی در جامعه دارند که باید بااطلاع رسانی آگاهانه و به هنگام امید و  اعتماد به تولید ملی  را در جامعه ترویج دهند.

مهدی پارسا با قدردانی از سربازان گمنام جنگ اقتصادی که باوجود تهدیدها و تحریم‌ها شانه خالی نکرده و بااحساس مسئولیتی ستودنی در راستای تولید ملی گام برمی‌دارند، گفته است، دغدغه رهبر معظم انقلاب تولید ملی ‌است چراکه تولید ملی، اشتغال و امنیت اجتماعی را فراهم می‌کند.

در سال جهش تولید سازمان بسیج رسانه استان گیلان به همراهی خبرنگاران خبرگزاری‌های استان بازدید از کارخانه‌های صنعتی استان و انعکاس مشکلات و مطالبات آنان را در دستور کار قرار داده تا با پیگیری مشکلات و همچنین معرفی کارخانه‌های موفق امید را در جامعه افزایش دهند.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار