کد خبر : 123156
تاریخ انتشار : جمعه 5 اردیبهشت 1404- 43: 20

اظهارات صریح امام جمعه بندر انزلی:

برخی مدیران فساد اخلاقی و مالی دارند/ اگر فردی هم سالم باشد او را به فساد می‌کشند

برخی مدیران فساد اخلاقی و مالی دارند/ اگر فردی هم سالم باشد او را به فساد می‌کشند

.

به گزارش گیلانستان، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالجواد شمس الدین در خطبه های نماز جمعه شهر انزلی اظهار کرد: در بحث داخلی هم ما در زمینه مبارزه با فسادهای اخلاقی، مالی، اجتماعی و فرهنگی که بسیار نگران کننده است چگونه عمل می‌کنیم؟ اینجا به برخی مسئولین و مدیران هشدار می‌دهم که همکاران فاسدی در کنار آن‌ها هستند و کسی رسیدگی به فساد آن‌ها نمی‌کند و وجهه نظام اسلامی و مدیریت در جامعه اسلامی را در بین مردم مشوه می‌کند، مربوط به دولت خاصی هم نیست در دولت شهید رئیسی هم بعضی از این‌ها بودند، با اینکه بارها تذکر دادیم و گفتیم آن زمان عمل نشد الان هم عمل نمی‌شود.

 

 

امام جمعه بندرانزلی با تاکید بر اینکه در نظام اسلامی پذیرفته نیست که در مجموعه مدیریت کشور و سطوح پائین تر افرادی که فساد اخلاقی و مالی دارند منصب داشته باشند، خاطرنشان کرد: خلافی که مشهود است و به قول ضرب‌المثل معروف کسی که نمی‌دانست خواجه حافظ شیرازی بود که او هم اخیراً فهمیده چگونه قابل توجیه است؟ کسی که چنین ناهنجاری و فسادی در اخلاق و فعالیتش وجود دارد می‌خواهد جامعه را مدیریت کند!

 

حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین متذکر شد: برخی مدیران بدانند که تا یک جایی سکوت می‌کنم، قبلاً هم به خودشان و هم مسئولان بالادستی‌شان تذکر دادم، اما حال اینجا می‌گویم، دنبال فساد و همکاران فاسد در شهرستان نباشند! آن‌ها اگر مدیری هم سالم باشد او را به فساد می‌کشند، دنبال کار کردن برای مردم باشند، صرف جایی رفتن و عکس گرفتن و خبر گذاشتن که فایده مدیریتی ندارد، عمل شما یا باید در سفره مردم دیده شود یا در عرصه اجتماع و کوچه و خیابان وگرنه هیچ اثری بر آن مترتب نیست.

 

خطیب جمعه بندرانزلی ادامه داد: در زمینه شهرسازی و پیاده‌راه و پارک ایجاد کردن مسئولین باید مواظب باشند زمینه فساد و ناهنجاری ایجاد نکنند؛ نمی‌شود پارک و پیاده‌راه ایجاد کنی اما رها کنی! پیاده‌راه سپه را درست کردند علیرغم اینکه قول دادند تبدیل به مرکز ناهنجاری نمی‌شود به مرکز ناهنجاری تبدیل شد! همه آن‌هایی که تصمیم گرفتند مسئولند! مگر می‌شود در نظام اسلامی با بودجه بیت‌المال محلی برای خودنمایی و ترویج فساد آنهم بین نوجوانان فراهم کرد؟ با لباس‌ها و پوشش‌هایی در آنجا می‌گردند که انسان شرم می‌کند در ‌آنجا رفت و آمد کند! چه کسی باید جلوی آن را بگیرد؟ دیگران یک کاری کنند، بعد بگوییم نیروی انتظامی برو برخورد کن؟ دستگاه قضایی برخورد کن؟ چه کسی باید جلوی این تصمیمات تجربه‌شده غلط جاهای دیگر را که خودشان هم پشیمانند و نمی‌توانند وضعیت را به عقب برگردانند را بگیرد؟ البته که بخاطر برخی مقاصد انجام دادند!

 

وی ضمن تشکر از همه کسانی که به شهر در بخش‌های مختلف خدمت می‌کنند، افزود: فرماندار محترم و دستگاه‌های دیگری که مسئول هستند می‌خواهم که سریعاً راه علاجی برای شرایط نامطلوب در بلوار و خیابان سپه که با این شهر و مردم قهرمان این شهر ناهمگون است پیدا کنند.

 

امام جمعه بندرانزلی با بیان اینکه تا به امروز مانع بروز بعضی اعتراضات و حرکت‌های مؤمنین و متدینین نسبت به این ناهنجاری‌ها شده‌ام تا شاید مسئولین کاری کنند اما از این پس اگر مسئولین اقدام موثری نکنند مسئولیت عواقب آن برعهده خودشان است، خاطرنشان کرد: ما اگر می‌خواهیم طبق آیه شریفه تقوا و معیت با صادقین داشته باشیم باید این موارد در جامعه و زندگی ما مورد توجه باشد؛ نمی‌شود بگوییم پیرو امام صادق(ع) هستیم اما فساد از سر و روی برخی دستگاه‌ها ببارد! نمی‌شود بگوییم پیرو ائمه معصومین(ع) هستیم اما وضع عفاف و حجاب در جامعه ما اینگونه باشد! اگر نمی‌توانید جلوی این ناهنجاری‌ها و بی‌حجابی‌ها را بگیرید حداقل زمینه برایش فراهم نکنید! صبر خدا هم حدی دارد! کاری نکنید که مورد خشم پروردگار متعال قرار بگیریم!

 

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار