کد خبر : 122538
تاریخ انتشار : یکشنبه 24 فروردین 1404- 54: 11

لاهوتی:

تبعیض میان گیلان و مازندران در صدور مجوز صید قابل قبول نیست

تبعیض میان گیلان و مازندران در صدور مجوز صید قابل قبول نیست

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از تبعیض در برخورد با شرق گیلان و غرب مازندران، خواستار برقراری عدالت در تمدید مجوز صیادی و حمایت‌های مرتبط شد و گفت: دریای طوفانی امکان صید را از صیادان ما گرفته و باید با تمدید دوره‌های صید، فرصتی برای جبران این شرایط فراهم شود.

به گزارش گیلانستان، مهرداد لاهوتی نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی در نشست تخصصی بررسی ظرفیت‌های شیلاتی لنگرود در سالن اجتماعات این شهرستان، با اشاره به سختی‌های پیش‌روی صیادان منطقه اظهار کرد: کار صیادی در دریای خزر بسیار طاقت‌فرسا و پرخطر است ولی آن‌چنان حمایت شایسته از آنان انجام نمی‌شود.

وی با اشاره به سهم پایین تولید آبزیان شهرستان لنگرود نسبت به ظرفیت‌های موجود گفت: طبق قانون برنامه باید یک‌میلیون و ۸۰۰ هزار تن تولید ماهی در کشور داشته باشیم.

 

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استان گیلان با تولید سالانه ۸۶ هزار تن آبزی حدود هفت درصد تولید کشور را تأمین می‌کند، تصریح کرد: از این میزان، تنها ۲.۵ درصد مربوط به شهرستان لنگرود است، لذا با توجه به ظرفیت‌ها، این سهم باید به حداقل پنج هزار تن در آینده نزدیک افزایش یابد و این موضوع هدف ما باشد.

لاهوتی با انتقاد از تبعیض در برخورد با شرق گیلان و غرب مازندران، خواستار برقراری عدالت در تمدید مجوز صیادی و حمایت‌های مرتبط شد و بیان کرد: دریای طوفانی امکان صید را از صیادان ما گرفته و باید با تمدید دوره‌های صید، فرصتی برای جبران این شرایط فراهم شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های توسعه‌ای شهرستان نظیر آب‌بندان‌ها و بندر گردشگری لنگرود افزود: از متولیان امر درخواست حمایت‌های ویژه برای لایروبی، تأمین بچه‌ماهی و استفاده ترکیبی از ظرفیت‌های گردشگری و پرورش آبزیان را دارم.

 

به گفته عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی، ما در لنگرود حوضچه آرامش مناسبی داریم که می‌تواند برای پرورش ماهی در قفس به‌کار گرفته شود. امیدوارم با همکاری مسئولان محترم، این موارد در دستور کار قرار گیرد.

لاهوتی بر لزوم نگاه تلفیقی به اقتصاد کشاورزی، صیادی و صنعت نوغان‌داری تأکید کرد و گفت: شیلات، یکی از ارکان اصلی معیشت مردم استان گیلان است و نمی‌توان آن را به‌صورت جداگانه از کشاورزی دید.

وی با بیان اینکه میزان متوسط زمین کشاورزی در استان گیلان هفت دهم هکتار است، افزود: از این رو لازم است تا فعالیت‌های مکمل نظیر صیادی، نوغان‌داری و صنایع وابسته نیز مورد حمایت قرار گیرند تا کشاورزان بتوانند به‌صورت پایدار به فعالیت خود ادامه دهند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار