تداوم وزش باد شدید و خیلی شدید در گیلان

مدیرکل هواشناسی گیلان از تداوم وزش باد خبر داد و گفت: طی امروز تا سهشنبه (۹ دی) شاهد افزایش ابر و بارندگی شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها خواهیم بود.
به گزارش گیلانستان، محمد دادرس در گفت وگو با ایسنا، آسمان گیلان را قسمتی ابری تا ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: امروز یکشنبه، هفتم دی اسبه وونی با ۰.۶ و لوشان با ۱۸.۳ درجه سلسیوس سردترین و گرم ترین نقاط استان هستند.
وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده فعالیت تناوبی و تقویت تدریجی جریانات جنوبی تا پنجشنبه(۱۱ دی) در منطقه دانست و اظهار کرد: تا فردا شاهد وزش باد جنوبی و گرم شدید و خیلی شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها خواهیم بود.
مدیرکل هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی مبنی بر وزش باد شدید و خیلی شدید خبر داد و گفت: طی فردا و پس فردا به سبب شکل گیری ناپایداری های موقتی، افزایش ابر و بارندگی شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها و رعد و برق و احتمال تگرگ مورد انتظار است.
دادرس ادامه داد: به تدریج از اواخر وقت امروز تا صبح چهارشنبه(۱۰ دی)، شاهد افزایش ارتفاع ۱۰۰ تا ۱۷۰ سانتی متری موج دریا در سواحل گیلان خواهیم بود.
به گفته وی، از اواخر وقت پنجشنبه با ورود سامانه سرد و بارشی به منطقه، افزایش ابر، کاهش محسوس دما، وزش باد شدید و خیلی شدید، بارندگی، رعد و برق و احتمال تگرگ و بارش برف در ارتفاعات تا جمعه پیش بینی می شود.
انتهای پیام
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰