کد خبر : 121081
تاریخ انتشار : پنجشنبه 16 اسفند 1403- 17: 20

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان خبر داد:

تهیه برنامه یکپارچه بلندمرتبه سازی در گیلان با هدف حفاظت از اراضی کشاورزی

تهیه برنامه یکپارچه بلندمرتبه سازی در گیلان با هدف حفاظت از اراضی کشاورزی

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی گیلان، از تهیه برنامه یکپارچه بلندمرتبه سازی در استان خبر داد و تصریح کرد: این اداره کل در نظر دارد اقدام به شناسایی و امکان سنجی برای پهنه های مستعد بلندمرتبه سازی در سطح استان در قالب کاربری های مسکونی، گردشگری و پردیس های اداری کند.

به گزارش گیلانستان، محمدمهدی علیزاده در گفت وگو با ایسنا، گفت: با توجه به شرایط زیست محیطی فلات مرکزی ایران و گرایشات اجتماعی شکل گرفته در سال‌های اخیر، روند مهاجرت ها و همچنین احداث خانه دوم در استان های شمالی به ویژه گیلان و مازندران سیر صعودی داشته و طبق آینده نگری‌های صورت گرفته شاهد شدت گیری این روند در آینده خواهیم بود.

 

وی افزود: این موضوع نگرانی های فراوانی را درخصوص چگونگی بارگذاری جمعیتی به لحاظ دست اندازی ها و تغییر کاربری گسترده اراضی زراعی، باغی و سایر عرصه های ارزشمند در پهنه سرزمینی استان ایجاد کرده و تبعات زیست محیطی و فرهنگی – اجتماعی مربوطه از جمله تامین آب شرب، خدمات جمعیت هدف و مدیریت پسماندها می بایست مورد توجه قرار گیرد.

 

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی گیلان از تهیه برنامه یکپارچه بلندمرتبه سازی در استان خبر داد و تصریح کرد: با توجه به اهمیت اتخاذ راهبردهای مشخص در حوزه رشد و گسترش شهری و توسعه کالبدی در استان و اتخاذ تمهیدات لازم درخصوص عرصه های دارای قابلیت بلندمرتبه سازی و تاکیدات استاندار گیلان در این خصوص و موافقت اولیه وزیر راه و شهرسازی، این اداره کل در نظر دارد به منظور مواجهه صحیح و اصولی با موضوع در قالب یک برنامه یکپارچه و همه جانبه نگر، اقدام به شناسایی و امکان سنجی برای پهنه های مستعد بلندمرتبه سازی در سطح استان در قالب کاربری های مسکونی، گردشگری و پردیس های اداری، به منظور فعال کردن حداکثری ظرفیت های اقتصادی و حفاظت از عرصه های ارزشمند کشاورزی و باغی استان کرده و همچنین به تامین امنیت غذایی با رعایت ظرفیت برد محیطی توجه شود.

 

علیزاده خاطرنشان کرد: بدیهی است با توجه به هماهنگی به عمل آمده با شورای عالی شهرسازی و معماری ایران، مطالعات مذکور می بایست برای کل استان و در سطوح شهری و روستایی، شهرک ها و مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و با در نظر گرفتن ملاحظات اجتماعی و حقوقی صورت پذیرد.

 

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار