کد خبر : 123361
تاریخ انتشار : پنجشنبه 11 اردیبهشت 1404- 55: 17

رئیس شورای اسلامی شهر رشت:

دبیرخانه فیلم کوتاه رشت دایر می‌شود

دبیرخانه فیلم کوتاه رشت دایر می‌شود

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به نگاه ویژه‌ پارلمان و مدیریت شهری به حوزه هنر گفت: دبیرخانه فیلم کوتاه رشت در این شهر دایر می‌شود.

به گزارش گیلانستان، محمدحسین واثق کارگرنیا ظهر پنجشنبه در آئین اختتامیه جشنواره فیلم کوتاه رشت اظهار کرد: رشت در همه حوزه‌های تاریخی و فرهنگی پیشگام و پیشقدم بوده است.

 

رئیس شورای اسلامی رشت با اشاره به اولین‌ها در این شهر اضافه کرد: رشت به واسطه پیشقراولی در همه بخش‌ها به شهر اولین‌ها معروف است.

 

وی با اشاره به برپایی سومی جشنواره فیلم کوتاه رشت اضافه کرد: این جشنواره با هدف ترویج و نهادینه‌سازی حقوق شهروندی با ابزار هنر برپا شده است‌.

 

کارگرنیا با تاکید لزوم توجه مدیریت و پارلمان شهری در حوزه فرهنگی و هنری بیان کرد: مدیریت و پارلمان شهری رشت نگاه ویژه‌ای به هنر و هنرمندان در فرهنگ‌سازی موضوعات شهروندی دارد و این روند ادامه خواهد داشت.

 

وی از افزایش بودجه فرهنگی و هنری شهرداری رشت خبر داد و افزود: پارلمان و مدیریت شهری رشت به اثرگذاری کارهای فرهنگی و هنری در تبیین موضوعات و حقوق شهروندی اعتقاد دارد.

 

رئیس شورای اسلامی رشت با تاکید بر لزوم استمرار برپایی جشنواره‌های فرهنگی و هنری اضافه کرد: دبیرخانه فیلم کوتاه رشت در این شهر دایر می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار