کد خبر : 121779
تاریخ انتشار : شنبه 2 فروردین 1404- 10: 16

مدیر شرکت فرآورده‌های نفتی منطقه گیلان:

دست سودجویان کوتاه؛ گیلان کمبود بنزین ندارد!

دست سودجویان کوتاه؛ گیلان کمبود بنزین ندارد!

مدیر شرکت فرآورده‌های نفتی منطقه گیلان گفت: با پیگیری‌های صورت‌گرفته و رایزنی با وزارت نفت و شرکت ملی فراورده‌های نفتی، بنزین به‌اندازه کافی در استان وجود دارد؛ لذا با هرگونه فروش بنزین خارج از شبکه در گیلان به‌شدت برخورد می‌شود.

به گزارش گیلانستان، مجتبی شکوری مدیر شرکت فرآورده‌های نفتی منطقه گیلان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به افزایش مصرف بنزین در این استان در طی چند روز گذشته اظهار کرد: مقدار توزیع بنزین در ۲۹ اسفند سال ۱۴۰۲ بر اساس آمار چهار میلیون و ۶۰۰ هزار لیتر بوده که این آمار در مدت مشابه سال گذشته به ۶ میلیون و ۵۹۳ هزار لیتر رسید.

وی یکی از دلایل افزایش مصرف بنزین در گیلان را ۳۰ روزه بودن سال ۱۴۰۳ دانست و گفت: مقدار توزیع بنزین در ۳۰ اسفند سال گذشته پنج میلیون و ۳۷۶ هزار لیتر بوده است.

مدیر شرکت فرآورده‌های نفتی منطقه گیلان با بیان اینکه هیچ‌گونه مشکل سوختی در جایگاه سوخت استان وجود ندارد، افزود: در سال اول فروردین سال گذشته پنج میلیون و ۴۲۹ هزار لیتر بنزین در گیلان مصرف شد که این میزان در اول فروردین سال جاری به پنج میلیون و ۱۳ هزار لیتر رسید.

شکوری با تأکید برعدم فروش بنزین خارج از شبکه در محورهای مواصلاتی گیلان بیان کرد: با پیگیری‌های صورت‌گرفته در سال گذشته و رایزنی با وزارت نفت و شرکت ملی فراورده‌های نفتی، بنزین به‌ اندازه کافی در استان وجود دارد، لذا با هرگونه فروش بنزین خارج از شبکه در گیلان به‌شدت برخورد می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار