کد خبر : 118823
تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 دی 1403- 19: 18

معاون وزیر اقتصاد:

رئیس‌جمهور اهتمام ویژه‌ای برای احیای تالاب‌ بین‌المللی انزلی دارد

رئیس‌جمهور اهتمام ویژه‌ای برای احیای تالاب‌ بین‌المللی انزلی دارد

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به حساسیت‌های ایجاد شده در خصوص وضعیت نابسامان تالاب بین‌المللی انزلی گفت: شخص وزیر اقتصاد و رئیس جمهور پیگیر و نگران وضعیت تالاب بین‌المللی انزلی هستند، لیکن در تلاشیم با تأمین منابع مالی لازم شرایط زیست محیطی این تالاب‌ و ۲ رودخانه زرجوب و گوهر رود را بهبود بخشیم.

به گزارش گیلانستان، وحید ماجد معاون سیاستگذاری و راهبری اقتصادی وزارت اقتصاد در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در سالن غدیر استانداری با بیان اینکه در سطح‌ ملی به ظرفیت‌های گیلان در حوزه زیرساخت‌های حمل و نقل دریایی، ریلی، کریدور شمال به جنوب، کشاورزی و صنعت به خوبی واقف هستند، اظهار کرد: وزارت اقتصاد در حد توان خود به توسعه استان و تزریق اعتبارات لازم به‌منظور ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی منطقه کمک می‌کند.

وی با اشاره به حساسیت‌های ایجاد شده در خصوص وضعیت نابسامان تالاب بین‌المللی انزلی گفت: شخص وزیر اقتصاد و رئیس جمهور پیگیر و نگران وضعیت تالاب بین‌المللی انزلی هستند، لیکن در تلاشیم با تأمین منابع مالی لازم شرایط زیست محیطی این تالاب‌ و ۲ رودخانه زرجوب و گوهر رود را بهبود بخشیم.

معاون سیاستگذاری و راهبری اقتصادی وزارت اقتصاد با تأکید بر لزوم‌ توجه به تخصیص اعتبارات لازم در راستای احداث تصفیه خانه شهر صنعتی‌ رشت و شهر رشت بیان کرد: بخش اعظمی از دلایل آلودگی تالاب‌ بین‌المللی انزلی و ۲ رودخانه زرجوب و گوهر رود، فاضلاب شهر صنعتی رشت و شهر رشت می‌باشد از این رو باید راهکارهای لازم برای تأمین اعتبار احداث تصفیه‌خانه فاضلاب شهر رشت و شهر صنعتی‌ رشت را پیدا کنیم.

ماجد، گیلان را پیشگام توسعه اقتصادی کشور دانست و تصریح کرد: بنا بر یه دستور رییس جمهور در هر استانی ۲ الی سه پروژه اقتصادی بزرگ پیشگام منظور خواهد شد و راه‌های تأمین اعتبارات آن نیز مشخص شده است، لیکن در گیلان هم باید ۲ یا سه پروژه زیربنایی مهم تعیین به ریاست جمهوری اعلام شود.

وی با بیان اینکه اعتبارات تبصره ۲ و ۱۸ به صورت مساوی بین استان‌ها توزیع می‌شود، افزود: وزارت اقتصاد مجری قانون است و وظیفه دیگری در خصوص افزایش اعتبارات تبصره ۲ و۱۸ ندارد و در این خصوص کمیسیون برنامه و بودجه وارد عمل شده و اعتبارات این حوزه را بیشتر کند.

معاون سیاستگذاری و راهبری اقتصادی وزارت اقتصاد با ابراز خرسندی از نرخ مناسب مشارکت مردم در اقتصاد بیان کرد: نرخ مشارکت مردم در اقتصاد در گیلان ۲ درصد از کشور بیشتر است و در همین راستا نرخ بیکاری نیز در استان نسبت به کشور کمتر خواهد بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار