کد خبر : 123759
تاریخ انتشار : شنبه 20 اردیبهشت 1404- 24: 20

فرمانده سپاه قدس گیلان:

رفع محرومیت ها در سایه تلاش جهادگران محقق می شود

رفع محرومیت ها در سایه تلاش جهادگران محقق می شود

فرمانده سپاه قدس گیلان گفت: پیشرفت، رفع محرومیت ‌ها و عدالت در سایه تلاش جهادگران محقق می شود.

به گزارش گیلانستان، سردار حمید دامغانی عصر شنبه در جشنواره جهادگران و تجلیل از گروه‌های جهادی برتر استان گیلان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی گیلان اظهار کرد: گروه‌های جهادی سبب رشد، پیشرفت، رفع محرومیت‌ها و تحقق عدالت در سطح استان شدند.

 

وی گفت: جهادگران ذیل دو قرارگاه محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی در قالب یک پدافند فرهنگی ایفای نقش کردند که این تلاش‌ها حامل برکاتی در استان است که حاصل اتصال به مجموعه‌های مردمی است.

 

فرمانده سپاه قدس گیلان تصریح کرد: گیلان استانی سرسبز با ظرفیت‌های بالا است اما به‌رغم این نعمات، محرومیت‌های فراوانی دارد که یکی از این مسائل در حوزه آبرسانی است.

 

دامغانی افزود: یکی از چالش‌های اساسی استان مسائل زیست محیطی است که سبب دردسرهای فراوانی برای مردم شده است که با توجه به شدت محرومیت‌ها، تلاش‌های بسیج سازندگی به مرحله مطلوبی نرسیده است.

 

وی به ساخت مسکن محرومین به عنوان یکی از فعالیت‌های بسیج سازندگی اشاره و عنوان کرد: افرادی که تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند و به مسکن نیاز دارند نیازمند توجه ویژه برای رسیدگی به مشکلات هستند.

 

فرمانده سپاه قدس گیلان در پایان گفت: فعالیت‌های بسیج سازندگی شامل موارد عمرانی، فرهنگی، آموزشی، قرآنی و …است که با توجه به تلاش‌های مستمر گروه‌های جهادی، وضعیت مطلوبی دارند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار