رئیس اتاق بازرگانی گیلان مطرح کرد؛
سهم ناچیز ایران در بازار ۲۹۰ میلیارد دلاری روسیه/ انتقاد از رسوب کالا در گمرک

رئیس اتاق بازرگانی گیلان با انتقاد از رسوب کالا و محصولات کشاورزی در گمرک گفت: سهم ایران در بازار ۲۹۰ میلیارد دلاری روسیه فقط یک میلیارد دلار بوده و بسیار ناچیز است.
به گزارش گیلانستان، قاسم رضائیان در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: استان گیلان از لحاظ اقتصادی و تجاری ظرفیتهای خوبی بویژه در در بازار کشورهای حاشیه خزر دارد که به آن پرداخته نشده است.
رئیس اتاق بازرگانی گیلان با اشاره به اینکه سهم ایران در بازار ۲۹۰ میلیارد دلاری روسیه فقط یک میلیارد دلار است، گفت: این دادههای آماری نشان دهنده عملکرد خوبی در توسعه روابط تجاری و اقتصادی نداشته ایم.
رضائیان با بیان اینکه بسیاری از چالشها و مشکلات ناشی از تصمیم گیری ها و دستورالعملهای غیرکارشناسی است، اضافه کرد: اصلاح ساختار در راستای توسعه، بهبود و تقویت عملکرد تجاری لازم و ضروری است.
وی با تاکید بر حفظ انسجام و تعامل درون سازمانی در اتاق بازرگانی، افزود: حل مشکلات، چالشها و دغدغهها از ریل وحدت رویه، تعامل و هم افزایی میگذرد.
رئیس اتاق بازرگانی گیلان با انتقاد از عملکرد ضعیف گمرک در ترخیص کالا و رسوب برخی کالاها، اضافه کرد: رسوب و انباشت کالا در گمرک نه به نفع صادرکنندگان است نه مردم و دامنه نارضایتی از همین جا شکل میگیرد.
رضائیان با بیان اینکه کالاها نباید چند روز و یا هفته در گمرک معطل بماند، گفت: انباشت برخی کالاها از کیفیت آن محصول می کاهد و کاهش کیفیت آن سبب از دست رفتن بازار میشود.
وی با بیان اینکه گیلان بیشترین تولید کیوی را دارد، افزود: صادرات محصول کیوی و مرکبات از گیلان میتواند ارزآور باشد و باید از تولیدکنندگان این محصولات حمایت شود.
رئیس اتاق بازرگانی گیلان با انتقاد از برخی سهل انگاریها در مقدمه سازی صادرات محصولات کشاورزی، اضافه کرد: بسیاری از مرکبات ما به خاطر کم کاری در انبارها دپو شده و پوسیده میشود و این مهم به کشاورز و صادرکننده خسارات جدی وارد میکند و باید راه حل برای این دغدغهها پیدا کرد.
انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰