فرمانده انتظامی لنگرود:
عامل ارتباط با گروه های معاند و ضد انقلاب در لنگرود دستگیر شد

فرمانده انتظامی لنگرود از شناسایی و دستگیری عامل تشویش اذهان عمومی، ارتباط و همکاری با گروه های معاند و ضدانقلاب در شبکههای اجتماعی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش گیلانستان، سرهنگ ارسلان صبح زاهدی در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: توسعه یافتگی هر جامعه نیازمند ایجاد امنیت پایدار است و پلیس به افراد فرصت طلب و خودفروخته اجازه جولان دادن در جامعه و اخلال در نظم و امنیت عمومی را نخواهد داد.
وی در ادامه افزود: در پی انتشار مطالبی در فضای مجازی به قصد تشویش اذهان عمومی، انجام اقدامات خرابکارانه و همچنین انتشار مطالب توهین آمیز علیه مسئولان شهرستان، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود گفت: با بررسیهای بعمل آمده توسط کارشناسان پلیس فتا، هویت عامل این پرونده که سابقه فعالیت مجرمانه داشته مشخص شد.
این مقام انتظامی تصریح کرد: برابر هماهنگی قضائی به عمل آمده، متهم در اقدامی ضربتی توسط پلیس در شهر لنگرود دستگیر شد.
سرهنگ صبح زاهدی خاطرنشان کرد: متهم ۳۲ ساله در تحقیقات پلیس ابتدا منکر هر گونه بزه انتسابی شد اما پس از مواجهه با ادله و مستندات محکم پلیس به بزه انتسابی اعتراف کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود در پایان با اشاره به اینکه متهم با ابراز ندامت و پیشمانی، فعالیت خود را متأثر از تبلیغات دشمن در فضای مجازی عنوان کرد، بیان داشت: متهم با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰