کد خبر : 131794
تاریخ انتشار : شنبه 6 دی 1404- 10: 23

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان:

فروشنده تجهیزات پزشکی در گیلان ۱۰ میلیارد ریال محکوم شد

فروشنده تجهیزات پزشکی در گیلان ۱۰ میلیارد ریال محکوم شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان گفت: فروشنده تجهیزات پزشکی به دلیل تقلب در فروش لوازم و تجهیزات پزشکی علاوه بر پرداخت بیش از ۱۰ میلیارد ریال به جبران خسارت شاکی نیز محکوم شد.

به گزارش گیلانستان، مرتضی امینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شعبه هشتم هیئت بدوی تعزیرات حکومتی رشت به پرونده تقلب در فروش لوازم و تجهیزات پزشکی که با شکایت شاکیان خصوصی مطرح شده بود را رسیدگی شد.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و ارائه نشدن مدارک قانونی دریافت نظریه کارشناسی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، متخلف را به پرداخت ۱۰ میلیارد و ۵۵ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

 

امینی گفت: شعبه رسیدگی کننده ۵۰۲ میلیون ریال در حق شاکیان خصوصی به جریمه اضافه و در مجموع متخلف را به پرداخت ۱۰ میلیارد و ۵۵۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

 

به گفته امینی، بازرسان صنعت معدن تجارت این گزارش را پس از شکایت شاکیان خصوصی تهیه و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار