کد خبر : 65804
تاریخ انتشار : پنجشنبه 23 اردیبهشت 1400- 14: 11

قطع درختان جنگل‌ها در فصل بهار ممنوع شد

قطع درختان جنگل‌ها در فصل بهار ممنوع شد

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان از برخورد قاطعانه با عوامل تعرض با خبرنگاران در شفت خبر داد و گفت: با توجه به زایش طبیعت در فصل بهار، با دستور رئیس‌کل دادگستری گیلان برداشت چوب از جنگل‌ها در فصل بهار متوقف شد.

به گزارش گیلانستان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمزه خلیلی رئیس‌کل دادگستری استان گیلان به همراه معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری از مناطق جنگلی شفت بازدید کرد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان در حاشیه این بازدید و در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه مطالبه مردم در خصوص قطع درختان در فصل بهار کاملاً به‌حق است، اظهار کرد: با توجه به زایش طبیعت در فصل بهار و آسیبی که قطع درختان به حیوانات و پرندگان وارد می‌کند با دستور رئیس‌کل دادگستری گیلان برداشت چوب از جنگل‌ها در فصل بهار متوقف شد.

احمد آقایی زراعت چوب را عامل ایجاد اشتغال و راهی برای حفاظت و صیانت از جنگل دانست و گفت: با دستور توقف برداشت چوب از جنگل‌ها این امر به فصل مناسب آن موکول شد و لازم است پس از برداشت نیز کاشت درختان جایگزین به‌سرعت آغاز شود.

وی از برخورد قاطعانه با عوامل تعرض با خبرنگاران در شفت خبر داد و افزود: به دستور رئیس‌کل دادگستری گیلان به دادستان شهرستان شفت، با عوامل تعرض به خبرنگاران در این شهرستان قاطعانه برخورد می‌شود.

انتهای پیام/فارس

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار