کد خبر : 120824
تاریخ انتشار : پنجشنبه 9 اسفند 1403- 03: 16

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان:

ناترازی انرژی با استفاده از ظرفیت نخبگان برطرف می شود

ناترازی انرژی با استفاده از ظرفیت نخبگان برطرف می شود

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان گفت: ناترازی انرژی با استفاده از ظرفیت نخبگان برطرف می شود.

به گزارش گیلانستان، علی باقری ظهر پنجشنبه در جلسه تکریم و معارفه فرماندار شفت ضمن قدردانی از خدمات فرماندار سابق اظهار کرد: شهرستان شفت استعدادها و ظرفیت‌های فراوانی در حوزه‌های مختلف دارند.

 

وی با بیان اینکه پیگیر مطالبات مردم شهرستان شفت هستیم، افزود: البته اگر می‌خواهیم شهرستان شفت توسعه یافته شود باید خود مردم شفتنیز بخواهند، مشارکت مردم، در حل مسائل و سرمایه گذاری بسیار مهم است.

 

باقری با اشاره به پروژه راه ارتباطی ملاصدرا، شفت و طارم اضافه کرد: این پروژه مربوط به دولت احمدی نژاد بود که مصوب شده بود و با ردیف اعتباری اما قبل از مطالعه زیست محیطی و مجوز و به سرمایه گذاری سنگین نیازمند بود.

 

وی ادامه داد: با بررسی اولیه در دوران تصدی فرمانداری طارم، برای دسترسی دامداران اقداماتی انجام شد که هم مشکل دامداران و هم این مسیر ساماندهی و ارتباط برقرار شد.

 

باقری با بیان اینکه یکی از ظرفیت‌های استان گیلان گردشگری است که شهرستان شفت نیز با این ظرفیت پذیرای مسافران باشند، گفت: اتصال محلی برای توسعه گردشگری تقویت شود.

 

وی ادامه داد: ضعف و ناترازی و مشکلات ما که در کشور با آن مواجه هستیم با استفاده از ظرفیت علمی نخبگان، دانشجویان و تجربیات و هماهنگی و همدلی همه جریانات، گروه‌های سیاسی و… با تدبیر مقام معظم رهبری، هوشمندی مجلس و کمک مردم برطرف می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار