رئیس آتش نشانی و خدمات ایمنی رشت:
نجات ۶ سرنشین مینیبوس توسط آتشنشانان رشتی؛ دو دستگاه خودروی نجات اعزام شد

رئیس آتش نشانی و خدمات ایمنی رشت از نجات ۶ سرنشین مینی بوس گرفتار در حجم آب توسط آتش نشانان این شهر خبر داد و گفت: ۹ آتش نشان و افسر ارشد به محل حادثه اعزام شدند.
به گزارش گیلانستان، شهرام مؤمنی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: حوالی ساعت ۲۳ جمعه تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ حاکی از گیرافتادن یک دستگاه مینی بوس و خاموش شدن در حجم آب بود.
وی افزود: سریعاً دو دستگاه خودروی نجات بهمراه ۶ آتش نشان و ۳ تن از افسران ارشد به محل حادثه واقع در بلوار گیلان، خیابان ۱۹۲_ بیست متری گاز اعزام شدند.
مؤمنی اضافه کرد: در عملیاتی نادر سریعاً نسبت به بکسل خودروی مینی بوس توسط خودروی آتش نشانی اقدام شد که هر ۶ سرنشین آن در سلامت کامل بودند.
وی گفت: خودرو در مسیری دیگر به راه خود ادامه داد و به شهروندان توصیه میشود بواسطه بارش شدید باران و آبگرفتگی معابر، بهتر است در مسیرهای ناشناخته که مملو از حجم بالایی از آب است ورود نکنند
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰