کد خبر : 130621
تاریخ انتشار : جمعه 30 آبان 1404- 59: 18

جان مردم سنگر گروگان تعلل شهرداری؟!

وقتی شورا تخلفات املاک ناایمن را تأیید کرده، پس کدام قدرت مانع اقدام شهرداری سنگر شده است!؟

وقتی شورا تخلفات املاک ناایمن را تأیید کرده، پس کدام قدرت مانع اقدام شهرداری سنگر شده است!؟

شهرداری سنگر فقط نامه‌نگاری کرده اما قاطعیت در برخورد نداشته و برخلاف شهرداری رشت، حتی موانع بتنی هم برای توقف فعالیت این واحدهای ناایمن نگذاشته است.

به گزارش خبرنگار سرویس شهری گیلانستان، برخی املاک و به‌ویژه چند هایپر معروف در شهر سنگر کاملاً بدون مجوز و با تخریب دیوارهای چند ملک به واحدهای تجاری بزرگ تبدیل شده‌اند؛ تخلفی که می‌تواند هر لحظه جان مردم را به خطر بیندازد. این وضعیت سال‌هاست ادامه دارد و زنگ خطر یک فاجعه واقعی را به صدا درآورده است.

 

نکته مهم اینجاست که دو عضو شورای شهر در مصاحبه‌های جداگانه، به وجود تخلف ساختمانی این واحدها اذعان کرده‌اند؛ یعنی موضوع برای مسئولان شهری کاملاً روشن است و جای هیچ تردیدی باقی نمانده است.

 

با این حال، مردم هنوز هیچ اقدام جدی و بازدارنده‌ای از سوی شهرداری ندیده‌اند. شهرداری فقط نامه‌نگاری کرده، اما قاطعیت در برخورد و مسدودسازی فعالیت این واحدهای ناایمن نشان نداده است.

 

این در حالی است که شهرداری می‌تواند—همان‌گونه که شهرداری رشت در موارد مشابه انجام داده—با استقرار موانع بتنی سنگین توسط جرثقیل مقابل محل‌های متخلف، عملاً مانع تردد و فعالیت آنها شود؛ اقدامی قانونی و بازدارنده که تاکنون در سنگر رخ نداده است.

 

کمیسیون ماده ۱۰۰ نیز که وظیفه‌اش برخورد با تخلفات ساختمانی است، هنوز نتوانسته جلوی این وضعیت خطرناک را بگیرد؛ موضوعی که سؤالات و نگرانی‌های عمومی را دو چندان کرده است.

 

حال پرسش اصلی مردم سنگر این است:

وقتی شورا صریحاً تخلف را تأیید کرده و وقتی خطر متوجه جان شهروندان است، چرا شهرداری و سایر مسئولان هنوز اقدام عملی انجام نداده‌اند؟

 

و اگر خدای نکرده حادثه‌ای همچون برف ۸۳ ، زلزله یا غیره رخ دهد و در پی استحکام ضعیف بناها خونی از شهروندی ریخته شود، پاسخ این تعلل و سکوت را چه کسی خواهد داد؟!

 

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار