کد خبر : 129177
تاریخ انتشار : پنجشنبه 17 مهر 1404- 33: 12

رئیس شورای اسلامی شهر رشت:

کنگره ۸۰۰۰ شهید گیلان به یک رویداد مردمی و ملی تبدیل شد

کنگره ۸۰۰۰ شهید گیلان به یک رویداد مردمی و ملی تبدیل شد

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با قدردانی از سپاه قدس گیلان به‌دلیل مدیریت جهادی در برگزاری کنگره، گفت: مشارکت گسترده مردم در سراسر استان، کنگره را از یک برنامه رسمی به حرکتی ملی و مردمی برای زنده نگه‌داشتن یاد شهیدان تبدیل کرد.

به گزارش گیلانستان، محمدحسین واثق کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت صبح امروز در جلسه‌ای که به‌منظور قدردانی از تلاش‌ها و زحمات برگزارکنندگان دومین کنگره ملی هشت هزار شهید گیلان در ساختمان فاوا شهرداری رشت برگزار شدف اظهار کرد: در کنگره ۸۰۰۰ شهید گیلان، تمام بخش‌های شهرداری با دستور و نظارت مستقیم شهردار وارد میدان شدند و اقدامات بسیار خوبی در جهت فضاسازی خیابان‌ها و معابر از المان‌ها و تصاویر شهدا و کمک در آماده‌سازی محل برگزاری کنگره انجام شد.

به گفته وی، باتدبیر و برنامه‌ریزی بسیار خوب سپاه نه‌تنها در رشت، بلکه در تمامی شهرستان‌ها با اجرای برنامه‌های مختلف، مردم از اقصی‌نقاط مشارکت داشته و این سطح از مشارکت عمومی، کنگره را به یک رویداد مردمی و ملی تبدیل کرد.

کارگرنیا با بیان اینکه کنگره دوم شهدا، ادامه‌ای موفق بر مسیر افتخارآفرین، کنگره نخست بود، تصریح کرد: در کنگره اول، سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی حضور داشتند و آن کنگره را بهترین در نوع خود خواندند و الگویی برای سایر استان‌ها شد و این موضوع باعث ایجاد یک مسئولیت سنگین برای تکرار موفقیت و ارتقای کیفیت در کنگره دوم شد که خوشبختانه با تلاش بی‌وقفه عزیزان، این مهم محقق شد.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به عملکرد سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری گفت: من از منتقدان عملکرد این سازمان درگذشته بودم و الحمدلله اما امروز می‌بینم که با تلاش مدیران و کارکنان، تحولات قابل‌توجهی ایجاد شده و بااین‌حال، تأکید می‌کنم که شهر رشت مانند زمین تشنه‌ای است که سال‌ها از رسیدگی محروم بوده و هرچه بیشتر کار شود، باز هم جا برای ارتقای وجود دارد.

وی با بیان اینکه شهرداری اولین نهادی است که مردم در هر مناسبتی مانند محرم، عید و ایام ملی از آن مطالبه‌گری می‌کنند، افزود: از نصب پرچم تا نورپردازی و فضاسازی شهری، همه نگاه‌ها به سیما و منظر است؛ درحالی‌که بسیاری از دستگاه‌ها حتی یک پرچم در سردرب اداره‌شان نیز نصب نمی‌کنند.

افزایش سرانه فضای سبز

کارگرنیا، سرانه ۲ و نیم‌متری فضای سبز در رشت را با این ظرفیت آب‌وهوایی نامطلوب دانست و افزود: این عدد در مقایسه با شهرهایی چون تهران که سرانه ۱۷ الی ۱۸ متر دارند، قابل‌قبول نیست و شهرداری باید برای تملک زمین‌های فضای سبز که در طرح تفصیلی مشخص شده‌اند، فکری اساسی کند و نباید اجازه داد این زمین‌ها از کاربری سبز خارج شوند.

کاشت درختان مثمر در شهر

رئیس شورای شهر رشت خواستار کاشت درختان مثمر در شهر شد و بیان کرد: درختانی که امروز مزاحمتی برای مغازه‌داران دارند، باید اصلاح شوند تا مردم آن‌ها را دشمن خود ندانند و شهرداری باید با آرایش اصولی این درختان، رضایت شهروندان را جلب کرده و حتی آن‌ها را به حامیان محیط‌زیست تبدیل کند.

وی با اشاره به اینکه مغازه‌دارانی که خودشان اقدام به ایجاد فضای سبز جلوی محل کسب خود کرده‌اند، باید مورد تشویق قرار بگیرند، گفت: همین کارهای کوچک با تقدیر و معرفی در رسانه‌ها می‌تواند فرهنگ‌سازی مؤثری داشته باشد و موجب تشویق دیگران برای مشارکت در این امر شود.

المان‌های شهری با رویکرد فرهنگی و دینی طراحی شود

کارگرنیا با تأکید بر اینکه المان‌های شهری تنها نباید محدود به مشاغل باشند، تصریح کرد: ما نیازمند طراحی نمادهایی هستیم که نمایانگر ارزش‌های دینی، اخلاقی و هویتی ما باشند که از آن جمله می‌توان به المان حجاب، نماز، ایثار و شهادت اشاره داشت و فرهنگ بومی و مذهبی باید در دیوارنگاری‌ها و المان‌های شهری نمود بیشتری پیدا کند.

تأکید بر برگزاری یادمان‌های شهدا و نقش خانواده‌ها

رئیس شورای شهر رشت از پروژه یادمان شهدای محلات به‌عنوان یکی از اقدامات موفق شهرداری نام برد و افزود: یادمان‌هایی که در محلات مختلف نصب شده‌اند، باعث شده تا خانواده‌ها و مردم دوباره با شهدای محله‌شان ارتباط بگیرند و برخی حتی نمی‌دانستند چند شهید در محله خود دارند و این اقدامات ارزشمند باید توسعه پیدا کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار