کد خبر : 115802
تاریخ انتشار : دوشنبه 21 آبان 1403- 01: 16

گیلان، تنها تولیدکننده پاچ‌باقلا در کشور

گیلان، تنها تولیدکننده پاچ‌باقلا در کشور

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه گیلان تنها استان تولیدکننده پاچ‌باقلا در کشور است، گفت: پیش‌بینی می‌شود کشاورزان استان امسال ۲۲ هزار تن پیله تر پاچ باقلا برداشت کنند.

به گزارش گیلانستان، صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه گیلان تنها استان تولیدکننده پاچ‌باقلا در کشور است، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود کشاورزان گیلانی امسال با برداشت ۲۲ هزار تن باقلای محلی (پاچ‌باقلا) ۹۶۰ میلیارد تومان درآمد کسب کنند.

به گفته محمدی، امسال پاچ باقلا پاییزه در هفت هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان از جمله شالیزار‌ها، به‌عنوان کشت دوم پس از برداشت برنج و زمین‌های باغی کاشته شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه همه ساله در فصل بهار و پاییز در کلیه شهرستان‌های گیلان پاچ باقلا کشت می‌شود، افزود: کشاورزان گیلانی از شهریورماه کشت پاییزه پاچ باقلا را در شالیزار‌ها و زمین‌های باغی خود آغاز می‌کنند.

وی با بیان اینکه برداشت محصول پاییزه از نیمه مهرماه در استان آغاز می‌شود، تصریح کرد: مناطق عمده تولید این محصول در گیلان، شهرستان‌های رشت، تالش، آستانه‌اشرفیه و ماسال است.

به گفته محمدی، کشت پاچ باقلا نقش مهمی در تأمین پروتئین گیاهی، اصلاح خاک و تثبیت ازت، به دلیل همزیستی با باکتری ریزوبیوم دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار