گیلانیها چشم انتظار درخشش فرزند خود در المپیک پاریس

محمد رهبری شمشیرباز گیلانی و المپیکی کشورمان عصر امروز در رقابتهای انفرادی اسلحه سابر بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس به میدان میرود.
به گزارش گیلانستان، در نخستین روز از آغاز رسمی رقابتهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس محمد رهبری ورزشکار گیلانی تیم ملی اسلحه سابر کشورمان در رقابتهای انفرادی این رشته و از ساعت ۱۵:۱۵ دقیقه امروز با حریفی از فرانسه مسابقه خواهد داد.
محمد رهبری متولد ۱۳۷۰ در شهر رشت، دارنده یک مدال طلا، ۲ نقره و یک برنز تیمی جام جهانی، ۲ نقره و ۲ برنز بازیهای آسیایی، چهار طلا، ۹ نقره و ۶ برنز قهرمانی آسیا است.
کاروان المپیک کشورمان در سی و سومین دوره بازیهای المپیک که به میزبانی پاریس برگزار میشود با ۴۰ ورزشکار شامل ۲۹ ورزشکار مرد و ۱۱ ورزشکار زن حضور دارد و این نفرات در ۱۳ رشته به رقابت خواهند پرداخت.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰