کد خبر : 120205
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 بهمن 1403- 54: 15

مدیرکل هواشناسی گیلان:

یخبندان تا فردا در گیلان تداوم دارد

یخبندان تا فردا در گیلان تداوم دارد

مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان گفت: پدیده یخبندان تا فردا در گیلان تداوم دارد.

به گزارش گیلانستان، محمد دادرس در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین الگوهای حاکم بر نقشه‌های هواشناسی، اظهار کرد: نقشه‌های هواشناسی نشان دهنده جوی غالباً پایدار تا اواخر وقت امروز سه شنبه در منطقه است.

 

وی با بیان اینکه آسمان غالباً صاف تا نیمه ابری، وزش باد و در برخی نواحی پدیده مه پیش بینی می‌شود، افزود: آسمان گیلان فردا طی روز افزایش نسبی دما، وزش باد ساعات شب تا صبح یخبندان و عصر و شب احتمال بارش پراکنده مورد انتظار است.

 

مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به هشدار سطح نارنجی هواشناسی تا پایان هفته گفت: پنجشنبه و جمعه نیز افزایش ابر، در برخی نقاط بارندگی و احتمال رعد و برق کاهش نسبی دما و ارتفاعات بارش و برف و کولاک پیش بینی شده است.

 

دادرس با تاکید بر اینکه آبگرفتگی معابر، رانش و لغزش و سیلابی شدن رودخانه‌ها دور از انتظار نیست، ادامه داد: تمهیدات لازم در بخش‌های مختلف کشاورزی اندیشیده شود.

 

مدیرکل هواشناسی گیلان تصریح کرد: مردم و مسافران برای تردد از محورهای کوهستانی به زنجیر چرخ تجهیز شده و در صورت امکان از ترددهای غیر ضروری پرهیز کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار