کد خبر : 130127
تاریخ انتشار : جمعه 16 آبان 1404- 31: 14

بیمارستان یا میدان رنج بیماران؟!

اگر پورسینا خوب است، چرا مسئولان خانواده‌شان را آنجا بستری نمی‌کنند؟!

اگر پورسینا خوب است، چرا مسئولان خانواده‌شان را آنجا بستری نمی‌کنند؟!

از سرویس‌های بهداشتی آلوده تا ملافه‌های چرک و کمبود پزشک متخصص، هر گوشه بیمارستان پورسینا فریاد می‌زند: “ما را فراموش کرده‌اند!”

به گزارش خبرنگار سرویس بهداشت و درمان گیلانستان، در حالی که بیمارستان پورسینا رشت باید پناه بیماران و افتخار سیستم درمانی گیلان باشد، امروز به نمادی از بی‌نظمی، کمبود امکانات و بی‌توجهی مسئولان تبدیل شده است.

از نبود پزشکان متخصص در همه ساعات و کمبود شدید نیروهای خدماتی گرفته تا کثیفی بخش‌ها، سرویس‌های بهداشتی آلوده، ملافه‌های غیر‌بهداشتی و نبود لباس بیمار، همه چیز از فرسودگی و بی‌تفاوتی حکایت دارد.

 

همراهان بیماران با گلایه می‌گویند: «در اینجا نه بهداشت هست، نه نظافت، نه آرامش. اگر بیمار باشی، درد درمان نداری؛ اگر همراه باشی، از خستگی و استرس بیمار می‌شوی!»

 

اکنون پرسش مردم رشت از مسئولان این است: آیا هیچ‌یک از مدیران استان حاضر است خانواده خود را در این شرایط در پورسینا بستری کند؟

اگر پاسخ منفی است، پس چرا باید مردم عادی چنین شرایطی را تحمل کنند؟

 

در حالی‌که میلیاردها تومان در بخش سلامت هزینه می‌شود، پوسیدگی مدیریتی و بی‌توجهی به وضعیت واقعی بیمارستان‌ها، مردم را از امید به درمان ناامید کرده است.

 

آیا وقت پاسخگویی نرسیده است؟ آیا قرار است نام “پورسینا” — این طبیب بزرگ ایرانی — بر پیشانی بیمارستانی بماند که از درمان و انسانیت تهی شده است؟

 

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار