کد خبر : 129935
تاریخ انتشار : جمعه 9 آبان 1404- 37: 21

مدیرکل استاندارد گیلان:

شبکه بسته‌بندی و توزیع چای غیراستاندارد در شرق گیلان محکوم شد

شبکه بسته‌بندی و توزیع چای غیراستاندارد در شرق گیلان محکوم شد

مدیرکل استاندارد گیلان گفت: با تلاش کارشناسان اداره استاندارد شبکه‌ای که با سوءاستفاده از علامت استاندارد اقدام به بسته‌بندی و توزیع چای خشک ضایعاتی کرده بود، شناسایی و محکوم شدند.

به گزارش گیلانستان، مهدی محمدی اظهار کرد: در پی بازرسی‌های میدانی کارشناسان اداره استاندارد شرق گیلان، فردی شناسایی شد که با راه‌اندازی انبارهای بدون نام و مجوز در شرق استان، اقدام به خرید، تمرکز و بسته‌بندی چای خشک ضایعاتی کرده بود.

 

وی افزود: این فرد با همکاری و تبانی یک شرکت بسته‌بندی چای، محصولات غیراستاندارد را در بازار داخلی توزیع و حتی به خارج از کشور صادر می‌کرد.

 

مدیرکل استاندارد گیلان ادامه داد: متهمان با سوءاستفاده از پروانه کاربرد علامت استاندارد و بدون رعایت ضوابط قانونی، اقدام به عرضه کالای غیراستاندارد کرده بودند که با پیگیری‌های حقوقی این اداره‌کل، پرونده آنها به مراجع قضائی ارجاع شد.

 

محمدی تصریح کرد: دادگاه کیفری یک مرکز استان پس از بررسی مستندات، هر دو متهم شامل توزیع‌کننده و شرکت بسته‌بندی را به مجازات قانونی محکوم کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: حکم صادره که از سوی محکومان مورد فرجام‌خواهی قرار گرفته بود، پس از بررسی در دیوان عالی کشور تأیید و قطعی شد.

 

مدیرکل استاندارد گیلان با تأکید بر استمرار نظارت‌ها گفت: حفظ سلامت مصرف‌کنندگان و صیانت از اعتبار کالای ایرانی خط قرمز سازمان ملی استاندارد است و با هرگونه تخلف در زمینه تولید، بسته‌بندی و توزیع کالای غیراستاندارد به‌شدت برخورد خواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار