کد خبر : 138759
تاریخ انتشار : شنبه 10 مرداد 1405- 33: 0

اعزام بیش از ۱۰۰۰۰ زائر اربعین از گیلان به مرزهای غربی کشور

اعزام بیش از ۱۰۰۰۰ زائر اربعین از گیلان به مرزهای غربی کشور

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گیلان از اعزام بیش از ۱۰ هزار زائر اربعین حسینی از استان به مرزهای غربی کشور خبر داد و گفت: مرز مهران همچنان اصلی‌ترین مقصد زائران گیلانی برای عزیمت به عتبات عالیات است.

به گزارش گیلانستان، فریبرز مرادی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گیلان، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به آخرین آمار جابه‌جایی زائران اربعین اظهار کرد: از آغاز اجرای طرح اربعین تاکنون، ۳۳۵ سرویس حمل‌ونقل عمومی از استان به مقصد مرز مهران انجام شده و در مجموع ۱۰ هزار و ۵۰ نفر از زائران از این مسیر راهی سفر معنوی کربلای معلی شده‌اند.

وی با بیان اینکه اعزام زائران از طریق مرز خسروی نیز در حال انجام است، افزود: تاکنون ۱۴ سرویس به مقصد مرز خسروی انجام شده و ۴۲۰ نفر از زائران گیلانی این مرز را برای عزیمت به عتبات عالیات انتخاب کرده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گیلان از آغاز بازگشت زائران به استان خبر داد و گفت: نخستین کاروان‌های بازگشتی وارد گیلان شده‌اند و تاکنون ۳۵ سرویس از مرز مهران به استان انجام شده که طی آن ۸۸۹ نفر از زائران به سلامت به شهرهای محل سکونت خود بازگشته‌اند.

مرادی با تأکید بر آمادگی کامل ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای اعزام و بازگشت زائران اربعین تصریح کرد: تمامی ظرفیت‌های حمل‌ونقل استان برای ارائه خدمات ایمن، منظم و بدون وقفه به زائران بسیج شده و برنامه‌ریزی‌های لازم برای مدیریت سفرهای اربعین انجام گرفته است.

وی با اشاره به فعالیت شبانه‌روزی نیروهای راهداری، شرکت‌های حمل‌ونقل و عوامل مستقر در پایانه‌های مسافری و مرزهای کشور بیان کرد: تلاش مجموعه راهداری بر این است که زائران حسینی در نهایت آرامش، امنیت و با کیفیت مناسب خدمات، سفر معنوی خود را انجام داده و به سلامت به استان بازگردند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار