کد خبر : 131629
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴- ۳۹: ۱۵

تبعیض آشکار در مالیات گیلان!

واریز میلیاردها تومان به حساب شخصی در مخابرات گیلان/ چشمان اداره مالیات چرا بر شرکت‌های بزرگ بسته است؟!

واریز میلیاردها تومان به حساب شخصی در مخابرات گیلان/ چشمان اداره مالیات چرا بر شرکت‌های بزرگ بسته است؟!

کسب‌وکارهای کوچک زیر فشار و مسدودسازی حساب‌ها، اما گردش مالی میلیاردی شرکت‌های بزرگ بدون نظارت مانده و مردم را مجبور می‌کنند پول خدمات را به حساب شخصی افراد واریز کنند‌.

یه گزارش خبرنگار سرویس اقتصادی گیلانستان، در حالی که اقتصاد گیلان در بحران به سر می‌برد و بنگاه‌ها و کسب‌وکارهای کوچک با زحمت فراوان چرخه اقتصادی استان را می‌چرخانند، اداره کل مالیات گیلان با مسدود کردن حساب‌ها و فشارهای بی‌وقفه، این فعالان را هدف قرار داده است. نمونه‌های متعدد در رشت نشان می‌دهد حساب‌های قانونی کسب‌وکارها و شرکت‌ها به بهانه‌های مالیاتی و به راحتی مسدود و فعالیت‌هایشان مختل می‌شود.

 

اما در مقابل، دستگاه‌های بزرگ مانند مخابرات گیلان و شرکت‌های پیمانکاری زیرمجموعه‌اش هر ماه میلیاردها تومان از مردم بابت فروش مودم و نصب فیبر نوری دریافت می‌کنند و عجیب آنکه مردم را مجبور کرده تا این مبالغ را به حساب شخصی افراد واریز کنند! ( عدم نظارت متولیان امر بر تعرفه‌ها نیز خود جای بحث دارد )

این رویه نه تنها شکافی بزرگ در شفافیت مالی ایجاد می‌کند بلکه آشکارا می‌تواند فرار مالیاتی باشد، اما برای اداره مالیات گویا اهمیتی ندارد.

 

چرا مالیات گیلان بیشتر کسب‌وکارهای کوچک را زیر فشار می‌گذارد و اکثر غول‌های اقتصادی را رها کرده است؟ آیا این عدالت است یا تبعیض آشکار؟ مردم و فعالان اقتصادی حالا منتظرند مدیرکل مالیات پاسخ دهد: آیا گردش مالی میلیاردی این شرکت‌ها حسابرسی می‌شود یا باز هم شعارهای تکراری تکرار خواهد شد؟!

 

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار