کد خبر : 121155
تاریخ انتشار : شنبه 18 اسفند 1403- 04: 16

معاون تبلیغ حوزه علمیه گیلان:

فعالیت ۱۴۰۰ مُبلّغ دینی در استان گیلان/ چالش مسیحیت در شهرهای رشت، انزلی و لاهیجان

فعالیت ۱۴۰۰ مُبلّغ دینی در استان گیلان/ چالش مسیحیت در شهرهای رشت، انزلی و لاهیجان

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌ علمیه گیلان گفت: اعزام مبلغین به مناطق مختلف استان گیلان برای مقابله با ادیان و فرقه‌های انحرافی انجام شده است.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی گیلانستان ، حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل میرهاشمی پیش از ظهر امروز(شنبه) در نشست خبری‌ با جمعی از اصحاب رسانه با ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان به اظهار کرد: معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه یکی از بزرگترین شبکه‌های تبلیغی در کشور است و دارای ۴۷ هزار نیروی تبلیغی می باشد. سهم استان گیلان از این نیروها ۱۴۰۰ نفر است و فعالیت‌های متنوعی در زمینه‌های هجرت، تربیت فرزند و همسرداری انجام می‌دهد.

 

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه استان گیلان به برگزاری ۴۷ دوره آموزشی برای مبلغین اشاره کرد و گفت: این دوره های آمورشی شامل مباحث اعتقادی ، سیاسی و اجتماعی است.

 

وی همچنین، از سامانه‌ای به نام “مهارتخانه طلاب” یاد کرد و گفت: این سامانه شامل ۷۰۰ کلیپ آموزشی است و مبلغین باید در آن عضو شوند و در آموزش ها شرکت کنند.

 

حجت الاسلام میرهاشمی در ادامه افزود: تا کنون ۵۰ مبلغ تخصصی در زمینه آسیب‌های اجتماعی به سطح استان اعزام شده‌اند و همکاری‌هایی با دادگستری برای حل مشکلات اجتماعی از جمله طلاق انجام داده اند.

 

حجت الاسلام میرهاشمی همچنین به فعالیت‌های تبلیغی در کانون‌ها و مساجد برای کودکان اشاره کرد و گفت: اعزام مبلغین به مناطق مختلف برای مقابله با ادیان و فرقه‌های انحرافی انجام شده است. شهرستانهای رشت، انزلی و لاهیجان با چالش‌های مسیحیت و آستارا، تالش و رضوانشهر با چالش نفوذ وهابیت مواجه هستند.

 

وی در ادامه به جمعیت شناور استان گیلان اشاره کرد و افزود: در ایام تعطیلات مسافران به استان سفر میکنند و ضرورت تبلیغ در این ایام بیش از پیش می‌شود.

 

معاون تبلیغ و فرهنگی حوزه علمیه گیلان همچنین به تشکیل شورای تبلیغ و اطلس تبلیغی اشاره کرد که هدف آن جمع‌آوری اطلاعات جامع درباره مناطق مختلف برای اعزام مبلغین است.

 

حجت الاسلام میرهاشمی از برنامه‌های آموزشی برای مبلغین در این زمینه خبر داد و گفت: مبلغین باید مجهز به دانش روز باشند تا بتوانند با جوانان و دانش‌آموزان ارتباط مؤثری برقرار کنند که حدود ۶۰ نفر مبلغ برای دوره هوش مصنوعی معرفی شدند که این افراد باید در مدت شش ماه تا یک سال به دانش هوش مصنوعی مجهز شوند. همچنین، دوره‌های آموزشی مقدماتی و تکمیلی برای مبلغین در زمینه‌های مختلف از جمله فرقه‌های نوظهور و مسیحیت در سال جدید برنامه‌ریزی شده است.

 

وی در انتها به اهمیت آشنایی با ابزارهای رسانه‌ای نیز اشاره کرده و بیان کرد: مبلغین باید توانایی استفاده از این ابزارها را داشته باشند. تخمین زده شده است تعداد مبلغین در استان که بین ۷۵۰ تا ۸۰۰ نفر هستند به چالش‌های تبلیغاتی در فضای مجازی و رصد فعالیت‌های منفی در این پلتفرم‌ها می‌پردازند.

 

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار