کد خبر : 92824
تاریخ انتشار : پنجشنبه 4 خرداد 1402- 31: 1

معاون تبلیغ حوزه‌های علمیه کشور در رشت:

طلاب حوزه‌های علمیه برای پول کار نمی‌کنند/ تلاش دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب کافی نیست

طلاب حوزه‌های علمیه برای پول کار نمی‌کنند/ تلاش دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب کافی نیست

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه کشور در رشت گفت : ۱۵۰۰ مبلغ دینی تحت پوشش حوزه علمیه گیلان در استان فعالیت می کنند.

به گزارش گیلانستان، حجت‌الاسلام و المسلمین حسین ملانوری عصر چهارشنبه در نشستی خبری با جمعی از اصحاب رسانه استان گیلان اظهار داشت : تعیین راهبردها، فعال سازی طلاب و فضلای حوزه علمیه ، تولید روش های تبلیغ ، تأمین محتوای مبلغان در سطح کشور ، گسترش فرهنگ دینی با بهره گیری از هنر ،پژوهش و شناخت جریان های انحرافی و روش های مواجهه با آن و … از وظایف معاونت تبلیغ حوزه علمیه است.

وی با اشاره به سفر خود به استانهای مختلف به جهت بررسی عملکرد مدیران حوزه های علمیه گفت : یکی از اهداف سفر به استان گیلان ،تعامل با آموزش و پرورش استان گیلان و تبلیغ در مدارس برای امور دینی و حضور مبلغین است.

ملانوری افزود : استان گیلان به جهت شرایط اقلیمی و آب و هوایی ، وضعیت خاصی دارد و محل تردد مسافران و گردشگران در ایام مختلف سال است که عمده هدف مسافران بر خلاف شهرهای زیارتی، گشت و گذار است و نوع مخاطبان فرق می کند بعضا ممکن است افرادی که تردد می کنند رفتارهایی از آن ها سر بزند که مردم بومی متاثر از این رفتارهای شوند و بدین جهت باید در بحث فرهنگ دینی مبلغان با توجه به شرایط استان ،تلاش بیشتری بخرج دهند .

وی با اشاره به مدیریت خوب حوزه علمیه استان گیلان گفت : در سطح استان گیلان ۱۵۰۰ مبلغ دینی تحت پوشش مدیریت حوزه علمیه گیلان در طرحهای فعالیت می کنند .

وی ادامه داد : در طرح امین جماعت کثیری از مبلغان حضور دارند که در مدارس آموزش و پرورش گیلان این تعداد ۷۸۳ نفر مربی امین است که طرح تربیتی امین را در مدارس اجرایی می کنند.

در طرح هجرت ۲۹۴ مبلغ در سطح استان فعالیت می کنند .طرح بینات با محوریت کارهای فرهنگی در اطراف مدارس با بهره گیری از وجود طلاب صورت می گیرد که در استان این تعداد مبلغ ۷۰ نفر هستند .

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه کشور با بیان اینکه مردم نیز باید در تبلیغ دین با فراهم نمودن بسترهای مناسب مشارکت نمایند، گفت : توسعه و گسترش تبلیغ دین وظیفه قشر خاصی نیست و همگان باید برای این امر شرایط را مهیا کنند .

وی تصریح کرد : مردم و مؤمنین می توانند کارهای فرهنگی را جهت دهی کنند.

بهره گیری از وجود بانوان طلبه در امر تبلیغ دین

حجت الاسلام و المسلمین ملانوری در ادامه با اشاره به حضور و نقش بانوان طلبه در زمینه تبلیغ دین گفت : در طرح امین ( کار تربیتی در مدارس ) بانوان مبلغ نقش پر رنگی دارند که حدود سه چهارم جمعیت مبلغان سراسر کشور را بانوان تشکیل می دهند.

وی عنوان کرد : در طرح نسیم رحمت ، تبلیغ در حاشیه شهرها و پیشگیری از آسیب های اجتماعی و مسائل مرتبط با بخش بانوان نیز از وجود مبلغان خانم استفاده می شود.

وی افزود : همچنین در بخش تبلیغات مجازی نیز بانوان مبلغ حضور پر رنگی دارند .

حجت الاسلام و المسلمین ملانوری در زمینه بحث حجاب و عفاف خاطر نشان کرد : در امر حجاب و عفاف همه مجموعه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی کشور در حال تلاش هستند اما این تلاش کافی نیست . باید مردم را با معارف دینی و فرهنگی آشنا کنیم و تک تک مؤمنین نیز در بحث امر به معروف و نهی از منکر به وظیفه خود عمل کنند .

وی با بیان اینکه طلاب حوزه علمیه نسبت به حجاب و عفاف بی‌خیال نبوده و در حال کار فرهنگی هستند، ادامه داد: در زمینه بد حجابی مقام معظم رهبری در سخنرانی های خود به روش ها اشاره کرده اند و همه باید گوش به فرمان ایشان در این خصوص باشند.

ملانوری با اشاره به بحث روز جامعه در زمینه جمعیت و فرزند آوری ادامه داد : یکی از موضوعات حساس حال حاضر کشور مبحث فرزند آوری است که در معاونت تبلیغ حوزه علمیه به این بحث نیز پرداخته شده است و همانگونه که در حوزه چندین مجموعه ،۳۰ موضوع تخصصی و ۳۰ ستاد راهبردی به تناسب آنها وجود دارد ،ستاد راهبردی جمعیت نیز برقرار شده و قوی ترین کارشناسان نیز در مباحث تخصصی نظیر جمعیت،حجاب ،اعتیاد و … در حال فعالیت هستند.

طرح تبلیغ مجازی دایر شده است

حجت الاسلام و المسلمین ملانوری با بیان اینکه پس از تاکیدات مقام معظم رهبری ،طرح مجازی دایر شده، گفت : در حوزه مرکز تولید محتوای مجازی ایجاد شده و جمع زیادی از طلاب به صورت مجازی در حال تبلیغ هستند.

وی در خصوص طرحهای مختلف تبلیغی دینی حوزه علمیه عنوان کرد : طرح مسجد تراز با محوریت مساجد محل و امام جماعت مسجد صورت می گیرد که از سال گذشته اجرای آن در ۱۰۰۰ مسجد در کشور آغاز شده است .

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه کشور بیان کرد : طرح ثقلین در مساجد کشور با محوریت آموزش قرآن ،مفاهیم قرآنی ، تفسیر قرآن و نهج البلاغه اجرا می شود که مبلغان وظیفه دارند پایگاه ثقلین را پیگیری نمایند.

وی همچنین به طرح ۳۱۳ اشاره کرد و گفت : طرح ۳۱۳ با مشارکت کمیته امداد امام (ره) در محلاتی که خانواده های امداد حضور دارند از طریق روحانیون و طلابی که به این طرح می پیوندند انجام می شود و با سرکشی به این خانواده ها به کمیته امداد کمک می نمایند.

حجت الاسلام ملانوری در پایان با تاکید بر اینکه حوزه علمیه بر مبنای مادیات و بودجه‌ دولتی جلو نمی‌رود، گفت: طلاب حوزه‌های علمیه برای پول کار نمی‌کنند و هیچ چشمداشت مالی ندارند.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار