بازرس کل گیلان تاکید کرد؛
لزوم نظارت بیشتر بر عملکرد نانوایی ها در گیلان
بازرس کل گیلان بر لزوم نظارت بیشتر بر عملکرد نانوایی ها در استان تاکید کرد و گفت: دستگاه های مرتبط به وظایف خود به درستی عمل کنند.
به گزارش گیلانستان، احمد آقایی ظهر چهارشنبه در جلسه پیگیری وضعیت اجرای شیوه نامه تهیه و توزیع نان کامل با حضور مدیران کل دستگاههای ذیربط ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی به خصوص شهدای سلامت، در آستانه ولادت بزرگ پرستار عالم حضرت زینب کبری (س)، اظهار کرد: ما در هر شرایطی مدیون خدمات درمانی و بهداشتی این عزیزان هستیم.
آقایی با اشاره به دستورالعمل صادر شده در مورد آرد و نان کامل گفت: هر وقت قانون، شیوه نامه و یا اسناد بالا دستی تدوین و ابلاغ میشود در جهت رفع دغدغههای مردم و شهروندان است لذا همانگونه که امام رضا (ع) فرمودند: تدبیر در کارها ما را از پشیمانی باز میدارد.
وی ادامه داد: بیش از ۵۰ درصد قوت قالب همه مردم نان است که برکت سفرهها است و حتی روستاییان ما هم حداقل در ۲ وعده مصرف نان دارند اگر به نان مردم توجه ویژه ای شود خیلی از مشکلات حوزه سلامت رفع خواهد شد.
بازرس کل استان گیلان با بیان این نکته که این شیوه نامه که از آذر ۱۴۰۲ طراحی و ابلاغ شد برای تأمین و تهیه آرد و نان کامل و سالم بوده است، افزود: هر موقع زنجیره گندم مرغوب، آرد بهداشتی و سالم، شیوه نگهداری و پخت درست و حرفهای صورت پذیرفت، نان کامل خواهیم داشت.
آقایی هدف از تشکیل این جلسات را رسیدن به اهداف اشاره شده در این شیوه نامه توصیف کرد و ادامه داد: دستگاههای اجرایی اشاره شده در این شیوه نامه که توسط دبیرخانه شورای عالی سلامت و کمیسیون اصل ۹۰ تدوین شده باید به طور کامل و با جدیت بیشتری به وظایف و تکالیف مقرر خود عمل کنند.
وی با استناد به این قانون که اجرای آن برای نانواییها را داوطلبانه در نظر گرفته، خواستار اجرای شیوه نامه تهیه نان کامل که در جهت غنی سازی نان و استفاده از تکنولوژیهای جدید و جذب عناصر ریز مغذی شد و افزود: این نانواییها باید در الویت قرار گیرند.
آقایی در ادامه گفت: علاوه بر آموزش صحیح به نانواییها باید در نحوه و کیفیت پخت درست نان، رعایت بهداشت، عدم تعطیلی و گران فروشی نانواییها نظارت بیشتری صورت پذیرد.
بازرس کل استان گیلان با اشاره به اینکه باید به سمت تأسیس واحدهای صنعتی تولید نان برویم، افزود: یکی از نکات اصلی اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مناسب بین مردم است تا شهروندان ما بیشتر از نیاز خود نان تهیه نکنند و جلوی دور ریز آن گرفته شود.
گفتنی است، در ابتدای جلسه هر یک از مدیران حاضر دغدغهها و مشکلات دستگاههای مربوطه خود در مسیر اجرای این شیوه نامه را بیان کردند.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰