امام جمعه آستارا:
مصلای نماز جمعه آستارا آماده اسکان سیلزدگان است

امام جمعه آستارا از اعلام آمادگی مصلای نماز جمعه این شهرستان برای اسکان سیلزدگان خبر داد.
به گزارش گیلانستان، حجتالاسلام محمدجواد باقری ارومی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وقوع سیل در شهرستان آستارا با خانوادههای آسیب دیده ناشی از این سیل ابراز همدردی کرد و گفت: اعضای ستاد نماز جمعه آستارا همانند نیروهای امداد رسان، امنیتی، انتظامی و بسیجی آماده خدمات رسانی به سیلزدگان است.
امام جمعه آستارا مصلاها و مساجد را مکان مناسبی برای اسکان اضطراری سیل زدگان و مسافران در راه مانده دانست و افزود: مصلای نماز جمعه بندر آستارا آماده اسکان سیلزدگان آستارایی و سایر هموطنانی است که در راه ماندهاند.
حجتالاسلام باقری با بیان اینکه ستاد نماز جمعه بندر آستارا برای برطرف کردن بخشی از مشکلات سیل زدگان آمادگی دارد، بیان کرد: از مسئولان کشوری و استانی میخواهم تا در راستای برطرف کردن مشکلات ناشی از سیل آستارا اقدامات لازم را انجام داده و در امدادرسانی به سیلزدگان از هیچ تلاشی دریغ نکنند.
انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰