کد خبر : 122842
تاریخ انتشار : پنجشنبه 28 فروردین 1404- 17: 16

سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان:

«نوجوان محوری» از سیاست‌ های کلان کانون پرورش فکری است

«نوجوان محوری» از سیاست‌ های کلان کانون پرورش فکری است

سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان گفت: «نوجوان محوری»، «مرکز محوری»، «مخاطب محوری» و «رشد و توانمندسازی» از سیاست‌های کلان کانون پرورش فکری در سال جاری است.

به گزارش گیلانستان، سجاد کوچک نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: «نوجوان محوری»، «مرکز محوری»، «مخاطب محوری» و «رشد و توانمندسازی» از سیاست‌های کلان این نهاد فرهنگی در سال ۱۴۰۴ است و برای نیل به این هدف، تلاش‌داریم از تمامی ظرفیت‌ها به بهترین شکل ممکن استفاده شود.

 

کوچک نژاد اضافه کرد: کانون استان گیلان دارای ظرفیت‌های گسترده‌ای است و مرکز سیار شهری رشت با بهره‌گیری از مربی آشنا به نیازهای نسل کودک و نوجوان، از جمله بسترهایی است که در خدمت آینده‌سازان این استان قرار می‌گیرد.

 

این مدیر فرهنگی افزود: شاداب سازی مرکز سیار شهری رشت و نصب برچسب‌های جدید در آغاز فعالیت‌های این مرکز در سال جاری نیز گامی در جهت آسان سازی مسیرهای دست‌یابی به اهداف محسوب‌می‌شود و در نظر داریم خدمات‌رسانی مؤثر به تمامی ۱۰۹ هزار ۷۷۸ دانش آموز ساکن در مرکز استان، اعم از ساکنان مناطق مرکزی شهر و محله‌های کم‌برخوردار و حاشیه شهری محقق‌شود.

 

وی ادامه داد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان با بهره‌گیری از ۳۱ مرکز فرهنگی هنری ثابت (عادی و فراگیر)، چهار کتاب‌خانه پستی، ۴ مرکز سیار شهری و روستایی و همچنین، بخش مکاتبه‌ای مرکز آفرینش‌های ادبی، نگاهی ویژه به خدمات‌رسانی به تمامی مخاطبان در شهرها و روستاهای ایران اسلامی دارد.

 

کوچک نژاد تصریح کرد: حرکت در مسیر تحقق عدالت اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و بهره‌مندسازی هرچه‌بیش‌تر طیف‌های مخاطب این نهاد فرهنگی، از اولویت‌هایی است که در بستر فرصت سازی و استفاده از نیروهای انسانی متخصص و آشنا به ظرافت‌های کار در حوزه کودک و نوجوان دنبال‌می‌شود.

 

وی گفت: مرکز سیار شهری نیز از فرصت‌های نسل کودک و نوجوان ساکن در مناطق کم‌برخوردار و حاشیه شهرها برای امانت و مطالعه کتاب و هم‌چنین، بهره‌مندی از فعالیت‌های فرهنگی، هنری، ادبی و پژوهشی مربی این مرکز به‌شمارمی‌رود که در بازه زمانی مشخص و در قالبی هدف‌مند، میهمان آینده‌سازانی است که امکان حضور و همراهی آنان با مربیان در مراکز فرهنگی هنری ثابت کانون پرورش فکری فراهم‌نیست.

 

کوچک نژاد افزود: در همین راستا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سطح کشور و استان برای همراه سازی حداکثری مخاطبان تلاش‌می‌کند و چندی است که افزون‌بر افزایش گستره و تنوع بخشی به برنامه‌ها، شاداب سازی مراکز فرهنگی هنری ثابت و سیار را در اولویت قرار داده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار