کد خبر : 132496
تاریخ انتشار : شنبه 27 دی 1404- 25: 15

فرمانده انتظامی گیلان:

کشف انواع تجهیزات مرتبط با ناامنی از آشوبگران در گیلان

کشف انواع تجهیزات مرتبط با ناامنی از آشوبگران در گیلان

فرمانده انتظامی گیلان گفت: انواع سلاح های سرد و گرم، کوکتل‌ مولوتف، مواد منفجره دست‌ساز و سایر تجهیزات مرتبط با ناامنی از آشوبگران کشف و ضبط شده است.

به گزارش گیلانستان، سردار حسین حسن پور در قرارگاه انتظامی گیلان که با حضور آیت‌الله رضا رمضانی نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری و کارکنان انتظامی در سالن شهید سلیمانی برگزار شد اظهار داشت: تیم‌های اطلاعاتی ما از روزهای اول به موضوع کشته سازی دشمن پی بردند و با تلاش‌های شبانه‌روزی، موفق به شناسایی و دستگیری این افراد شدند.

 

وی با بیان اینکه دشمن صهیونی و در راس آن امریکا با عوامل خود در ایران اسلامی پروژه کشته سازی را دنبال کردند افزود: عوامل تروریستی با شلیک گلوله به شهروندان بی‌گناه دست به جنایت می زدند و پس از دستگیری، به ارتکاب این اعمال اعتراف کرده‌اند.

 

وی با اشاره به نقش سرویس‌های جاسوسی در این اغتشاشات، اذعان داشت: این افراد برای انجام این اقدامات دستمزد گرفته بودند و برای انجام جنایات خود از قرص‌های روانگردان استفاده می‌کردند.

 

سردار حسن‌پور با اشاره به کشف تجهیزات تروریستی، افزود: انواع سلاح های سرد و گرم، کوکتل‌مولوتف، انواع مواد منفجره دست‌ساز و سایر تجهیزات مرتبط با ناامنی از آشوبگران کشف و ضبط شده است.

 

وی با تاکید بر عزم قاطع مجموعه انتظامی و فراجا در تامین امنیت، گفت: ما با تمام توان در پی شناسایی و دستگیری افرادی هستیم که در این ناآرامی‌ها نقش داشته‌اند. الحمدلله حمایت‌ها از سوی رهبر معظم انقلاب و سازمان‌های مختلف صورت گرفته است و ما با قوت و قدرت بیشتری به ماموریت امنیت ادامه می‌دهیم.

 

فرمانده انتظامی گیلان در پایان از همکاران و اعضای مجلس خبرگان رهبری تقدیر کرد و اظهار داشت: مشارکت و همراهی آن‌ها، قوت قلب ما در برقراری امنیت است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار