کد خبر : 137199
تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ تیر ۱۴۰۵- ۱۲: ۱۵

بازرس کل گیلان در دیدار مدیران مسئول ۲ پایگاه خبری:

مدیران اقتصادی گیلان باید پا به رکاب باشند/ در هیچ شرایطی با مدیران کم‌کار تعارف نداریم

مدیران اقتصادی گیلان باید پا به رکاب باشند/ در هیچ شرایطی با مدیران کم‌کار تعارف نداریم

بازرس کل گیلان با بیان اینکه مدیران باید با انجام صحیح مسئولیت‌های خود زمینه اعتمادسازی را فراهم کنند، گفت: مدیری که به تکالیف خود عمل نکند، در واقع با دشمن همدست شده است.

به گزارش خبرنگار سرویس قضایی گیلانستان، به مناسبت هفته قوه قضائیه، مجتبی امین و مصطفی براری مدیران مسئول پایگاه‌های خبری تحلیلی “گیلانستان” و “راهبرد گیلان” با احمد آقایی، بازرس کل استان گیلان، دیدار و گفت‌وگو کردند.

 

آقایی در این نشست ضمن قدردانی از روحیه مطالبه‌گری این دو رسانه، اظهار کرد: رسانه‌ها امین مردم و حاکمیت هستند و باید همواره نقش مطالبه‌گرانه خود را حفظ کنند. در شرایط کنونی و با توجه به وضعیت جنگی، وظیفه اعتمادآفرینی و امنیت‌بخشی نیز بر عهده رسانه‌ها قرار دارد.

 

وی با اشاره به نقش رسانه‌ها در ارتقای سلامت اداری افزود: سازمان بازرسی استان گیلان بخش قابل توجهی از اقدامات خود در حوزه آسیب‌شناسی و شناسایی گلوگاه‌های فساد را بر پایه گزارش‌های مردمی، به‌ویژه گزارش‌های رسانه‌های خوشنام استان، انجام می‌دهد.

 

بازرس کل استان گیلان با بیان اینکه سازمان بازرسی بر اساس قانون اساسی عالی‌ترین مرجع نظارتی کشور است، تصریح کرد: مأموریت اصلی این سازمان، نظارت بر حسن اجرای صحیح قوانین و عملکرد دستگاه‌های اجرایی است.

 

آقایی ادامه داد: در سال گذشته، با وجود شرایط خاص کشور و وقوع دو جنگ تحمیلی و یک کودتا، نه تنها از وظایف نظارتی سازمان کاسته نشد، بلکه نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی با جدیت بیشتری دنبال شد.

 

وی با تأکید بر اینکه سازمان بازرسی در انجام وظایف خود هیچ‌گونه تعارفی با مدیران ندارد، گفت: در شرایط جنگی کنار مدیران هستیم و از آنها حمایت می کنیم تا وظایف قانونی خود را جهت اعتمادسازی و امنیت اقتصادی و اجتماعی انجام دهند ولی در این شرایط جنگی و بحرانی نیز اگر مدیری به وظایف قانونی خود به درستی عمل نکند، مورد برخورد قرار خواهد گرفت. مردم به کمک ما نیاز دارند و مدیران باید با انجام صحیح مسئولیت‌های خود زمینه اعتمادسازی را فراهم کنند. مدیری که به تکالیف خود عمل نکند، در واقع با دشمن همدست شده است.

 

بازرس کل استان گیلان در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع سفرهای خارجی برخی مدیران اشاره کرد و گفت: مدیران استان باید توجه داشته باشند که اگر در قالب مأموریت‌های خارجی سفری انجام می‌دهند، موظفند دستاوردهای آن را به صورت شفاف برای مردم تشریح کنند. اگر سازمان بازرسی احراز کند که چنین سفرهایی فاقد دستاورد و خروجی مؤثر بوده است، بدون تردید با مدیران متخلف برخورد خواهد کرد.

 

وی با اشاره به تأکیدات رهبر شهید انقلاب اسلامی درباره اهمیت معیشت مردم، اظهار داشت: مدیران حوزه‌های اقتصادی و معیشتی استان باید همواره پا به رکاب و پای کار باشند. یکی از وظایف سازمان بازرسی، نظارت بر بازار، عرضه کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی، حمایت از واحدهای تولیدی و کسب‌وکارها و همچنین پشتیبانی از سرمایه‌گذاران خوشنام در مسیر تأمین و واردات کالاهای اساسی است.

 

آقایی افزود: نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها و کارخانه‌های تولید آرد و روغن نیز به صورت مستمر در دستور کار سازمان بازرسی قرار دارد.

 

بازرس کل استان گیلان در پایان، صیانت از اراضی ملی و کشاورزی را از دیگر مأموریت‌های مهم سازمان بازرسی عنوان کرد و گفت: در سال گذشته با پیگیری دستگاه‌های مسئول و احکام صادره از سوی مراجع قضایی، ۳۷۰ هکتار از اراضی ملی و کشاورزی رفع تصرف و خلع ید شد.

 

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار