کد خبر : 139530
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 مرداد 1405- 48: 16

رئیس اتاق بازرگانی در نشست خبری؛

میان اعضای هیئت‌رئیسه همدلی خوبی وجود دارد/ در سفر رئیس‌جمهور مشکلات گیلان را بدون تعارف مطرح می‌کنم

میان اعضای هیئت‌رئیسه همدلی خوبی وجود دارد/ در سفر رئیس‌جمهور مشکلات گیلان را بدون تعارف مطرح می‌کنم

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گیلان با تأکید بر نقش رسانه در مطالبه‌گری گفت: مردم گیلان از نادیده‌ترین مردم ایران هستند و مشکلات استان را بدون تعارف مطرح خواهیم کرد. نواب‌رئیس اتاق نیز بر ضرورت نقد شجاعانه رسانه‌ها و تقویت ارتباط با بخش خصوصی تأکید کردند.

به گزارش خبرنگار سرویس اقتصادی گیلانستان، سامان نظری در نشست با اصحاب رسانه، ضمن تقدیر از خبرنگارانی که با نقد سازنده به بهبود امور کمک می‌کنند، اظهار کرد: در بحث خبرنگاری ادعایی ندارم و چیز زیادی نمی‌دانم، اما می‌دانم خبرنگاران جایگاه بسیار مهمی دارند؛ چراکه اگر حرف خوب بزنند مورد انتقاد قرار می‌گیرند و اگر بد بنویسند، ممکن است با واکنش‌های جدی مواجه شوند.

 

وی با اشاره به ضرورت همدلی میان اتاق بازرگانی و رسانه‌ها افزود: رسانه‌ها می‌توانند در بیان مشکلات و مطالبه‌گری اقتصادی استان نقش مهمی داشته باشند و ما نیز از نقدهای سازنده استقبال می‌کنیم.

 

نظری با اشاره به ساختار جدید اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گیلان گفت: از سال ۱۴۰۲ تغییرات بزرگی در اتاق بازرگانی ایجاد شده و امروز میان اعضای هیئت‌رئیسه همدلی و همکاری خوبی وجود دارد. تلاش کرده‌ایم ریاست را کنار بگذاریم و در کنار یکدیگر برای اتاق کار کنیم.

 

وی افزود: در حال حاضر با تقسیم وظایف، هر یک از اعضای هیئت‌رئیسه بخشی از امور را دنبال می‌کنند و معتقدم از نظر ساختاری می‌توانم به عملکرد خودمان نمره صددرصد بدهم، هرچند در بحث سخنرانی شاید تنها ۱۰ درصد نمره بگیرم!

 

رئیس اتاق بازرگانی گیلان ادامه داد: نخستین اقدام من راه‌اندازی طبقه‌بندی مشاغل و ایجاد ساختار منظم در اتاق بود. کمیته انضباطی نیز شکل گرفته است. باید نیروی جدید و فکر جدید وارد مجموعه شود و خودمان نیز دائماً به‌روز شویم تا بعد از ما نیز فردی که مسئولیت را برعهده می‌گیرد، یک سیستماتیک و ساختار مناسب در اختیار داشته باشد.

 

«بزرگ‌ترین معضل کشور اقتصاد است»

 

نائب‌رئیس اول اتاق بازرگانی گیلان نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت ارتباط مستمر میان رسانه‌ها و اتاق بازرگانی گفت: احساس می‌کنم رابطه ما با اتاق بازرگانی و رسانه‌ها کم است و نباید این‌گونه باشد که سالی یک‌بار یکدیگر را ببینیم.

 

قاسم رضائیان با اشاره به شرایط اقتصادی کشور اظهار کرد: ما در چند مرحله جنگ قرار گرفتیم و در حوزه نظامی نشان دادیم ضعف نداریم و نیروهای نظامی ما به دنیا نشان دادند که می‌توان ایستادگی کرد؛ اما در حوزه اقتصادی با مشکلات جدی مواجه هستیم و حل این مشکلات به همه ما مربوط می‌شود.

 

وی با بیان اینکه گیلان استانی با ظرفیت‌های مهم کشاورزی و تولیدی است، افزود: هنوز تا نقطه ایده‌آل فاصله داریم، اما امروز بهترین همدلی و همیاری را میان اعضای هیئت‌رئیسه اتاق شاهد هستیم.

 

رضائیان با اشاره به مأموریت‌های اتاق بازرگانی تصریح کرد: اتاق بازرگانی دولتی نیست و وظیفه آن مطالبه‌گری است. اگر جایی قصوری از سوی ما دیدید و پیگیری لازم انجام نشد، از ما مطالبه کنید. شما مسائل و مشکلات اقتصادی را مطرح کنید تا ما آن‌ها را به جریان بیندازیم؛ چراکه بزرگ‌ترین معضل کشور، اقتصاد است.

 

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های تجاری استان گفت: بخش عمده فعالیت‌های ما در آستارا متمرکز است و به‌زودی نمایندگی اتاق بازرگانی در انزلی را افتتاح خواهیم کرد.

 

رسانه باید نقشه راه مسئولان و بخش خصوصی باشد

 

فرهاد شفقتی، نائب‌رئیس دوم اتاق بازرگانی گیلان نیز با تأکید بر اهمیت رسانه در مسیر توسعه گفت: رسالت خبرنگاری کار بسیار سختی است و خبرنگار با مسئولان و آسیب‌های مختلفی مواجه است، اما هیچ جای دنیا بدون رسانه قوی به پیشرفت نرسیده است.

 

وی افزود: رسانه می‌تواند نقشه راه مسئولان باشد. اگر دولت بخواهد تصمیمی بگیرد، رسانه می‌تواند در این مسیر کمک‌کننده باشد. ما نیز به‌عنوان بخش خصوصی گاهی اقداماتی انجام می‌دهیم و نمی‌دانیم مسیر درست است یا نه؛ این رسانه است که می‌تواند به ما هشدار دهد.

 

شفقتی با تأکید بر ضرورت شجاعت رسانه‌ها گفت: خبرنگار نباید خسته شود و هرجا نقصانی وجود دارد باید آن را بنویسد. آزادی رسانه شرط اول پیشرفت است و باید اجازه دهیم رسانه‌ها راحت بنویسند. هر مسئولی که از انتقاد رسانه استقبال کند، در نهایت این موضوع به نفع خودش خواهد بود.

 

وی خطاب به اصحاب رسانه گفت: اگر در اتاق بازرگانی دیدید مسیر ما درست نیست، به ما هشدار دهید. در اتاق بازرگانی برای همه مطبوعاتی‌ها باز است و هرکس سؤالی دارد، چه در قالب یادداشت و چه مصاحبه حضوری، می‌تواند مطرح کند و ما توان پاسخگویی درباره رفتار و عملکرد خودمان را داریم.

 

«در سفر رئیس‌جمهور مشکلات گیلان را بدون تعارف مطرح می‌کنم»

 

سامان نظری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سفر پیش‌روی رئیس‌جمهور به گیلان گفت: یکی از سخنرانان این سفر هستم و می‌دانید که تعارف ندارم؛ مشکلات اساسی مردم استان را بدون تعارف مطرح خواهم کرد.

 

وی ادامه داد: در شرایط فعلی جامعه، دو وظیفه برای خودمان قائلم. برای من مهم است که نمی‌توانم ماشین خوب سوار شوم، در حالی که همسایه‌ام توان خرید دارو ندارد. رسانه باید به ما کمک کند و صدای ما باشد.

 

نظری با انتقاد از نگاه روزمره به مسائل استان اظهار کرد: ما در گیلان معمولاً به‌صورت فردی کار می‌کنیم و دنبال کار پایدار نیستیم. روزمرگی دارد ما را از بین می‌برد. باید بررسی کنیم همکاری‌های اقتصادی مانند اوراسیا و روابط با روسیه چه دستاوردی برای گیلان داشته است.

 

وی خطاب به خبرنگاران گفت: یک جاهایی ممکن است من نخواهم صحبت کنم، اما شما زبان گویای ما باشید. امیدوارم در مدتی که در اتاق بازرگانی مسئولیت دارم، اثر خیری در اقتصاد استان باقی بگذارم.

 

شفقتی: بخشی از مشکلات اقتصادی ناشی از نوع نگرش است

 

شفقتی نیز در ادامه با بیان اینکه همه مشکلات کشور را نمی‌توان صرفاً حکومتی دانست، گفت: بخشی از مشکلات به نوع نگرش و نبود اطلاعات کافی برمی‌گردد و خبرنگار باید در این شرایط شجاع باشد.

 

وی با اشاره به روابط اقتصادی ایران و روسیه افزود: ما با روسیه تعارض منافع داریم و هنوز به تراز مثبت نرسیده‌ایم. موضوعات مهمی از این دست وجود دارد که مطبوعات باید آن‌ها را زیر ذره‌بین قرار دهند.

 

اعضای هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی گیلان در پایان بر ضرورت تقویت ارتباط مستمر با رسانه‌ها، مطالبه‌گری مشترک برای حل مشکلات اقتصادی استان و استفاده از ظرفیت خبرنگاران برای انعکاس مسائل و موانع بخش خصوصی تأکید کردند.

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار