کد خبر : 133913
تاریخ انتشار : جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴- ۴۸: ۱۰

یادداشت/

علی درجزی: کمبود پول نقد در رشت و عدم پاسخگویی مسئولان/ خودپرداز یا دکور شهری؟!

علی درجزی: کمبود پول نقد در رشت و عدم پاسخگویی مسئولان/ خودپرداز یا دکور شهری؟!

وقتی خودپردازها پول ندارند، مسئولیت بانک‌ها و مدیران اجرایی گیلان در قبال نیاز اولیه مردم به پول نقد چیست؟

به گزارش گیلانستان، علی درجزی قاضیانی فعال سیاسی اجتماعی شهر رشت در یادداشتی نوشت:

در حالی که فلسفه اصلی فعالیت دستگاه‌های خودپرداز، پرداخت وجه نقد به مردم است، بسیاری از خودپردازهای سطح شهر، به‌ویژه در نقاط پرتردد، یا فاقد پول نقد هستند یا عملاً از ارائه این خدمت اصلی عاجز مانده‌اند.

 

این وضعیت در شرایطی رخ می‌دهد که اغلب خدمات جانبی خودپردازها از طریق تلفن همراه قابل انجام است و تنها کارکرد ضروری این دستگاه‌ها، تأمین پول نقد است؛ وظیفه‌ای که بانک‌ها در انجام آن کوتاهی می‌کنند.

 

نکته قابل تأمل اینکه حتی در برخی موارد، مراجعه حضوری به بانک هم مشکل کمبود وجه نقد را حل نکرده و شهروندان را سرگردان‌تر از قبل کرده است.

 

وقتی خودپردازها پول ندارند، مسئولیت بانک‌ها و مدیران اجرایی در قبال نیاز اولیه مردم به پول نقد چیست؟ و این وضعیت تا چه زمانی قرار است ادامه داشته باشد؟!

 

در این میان، انتظار می‌رود استانداری گیلان و فرمانداری رشت به‌عنوان عالی‌ترین نهادهای اجرایی استان، نسبت به این نارضایتی عمومی بی‌تفاوت نبوده و درباره علت این وضعیت و زمان رفع آن پاسخگوی مردم باشند و شایسته است دستگاه‌های نظارتی نیز به این موضوع ورود جدی و با خاطیان برخورد نمایند.

 

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار