کد خبر : 142402
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵- ۰۴: ۱۲

یک هکتار از اراضی تصرف‌ شده منطقه حفاظت‌ شده لیسار آزادسازی شد

یک هکتار از اراضی تصرف‌ شده منطقه حفاظت‌ شده لیسار آزادسازی شد

رئیس اداره حفاظت محیط زیست تالش از آزادسازی یک هکتار از اراضی منطقه حفاظت‌ شده لیسار که به‌صورت شبانه مورد تخریب و تصرف غیرمجاز قرار گرفته بود، خبر داد.

به گزارش گیلانستان، اصغر خودکار صبح پنجشنبه در گفتگو با رسانه ها اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر تخریب و تصرف شبانه یک هکتار از اراضی ارزشمند زیست‌محیطی منطقه حفاظت‌شده لیسار، با دستور فوری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان، نیروهای کمکی یگان حفاظت محیط زیست از شهرستان‌های آستارا و رضوانشهر به منطقه اعزام شدند.

 

وی افزود: این عملیات با هماهنگی یگان‌های حفاظت محیط زیست شهرستان‌های تالش، آستارا و رضوانشهر و با همکاری نیروهای انتظامی و مرزبانی انجام شد و اقدامات لازم برای رفع تصرف، جمع‌آوری حصار غیرمجاز و برچیدن آثار و ادوات مرتبط با تخلف در دستور کار قرار گرفت.

 

رئیس اداره حفاظت محیط زیست تالش با اشاره به جزئیات این عملیات تصریح کرد: در جریان این اقدام، پایه‌های چوبی و سیم‌های خاردار نصب‌شده برای تصرف اراضی جمع‌آوری و به پاسگاه محیط‌بانی جوکندان منتقل شد.

 

خودکار ادامه داد: همچنین با استفاده از یک دستگاه لودر، آثار اقدامات انجام‌شده برای تصرف غیرمجاز تخریب و عرصه موردنظر از تصرف خارج شد.

 

وی با تأکید بر ضرورت صیانت از عرصه‌های طبیعی و مناطق تحت مدیریت محیط زیست خاطرنشان کرد: مقابله با هرگونه تخریب و تصرف غیرمجاز از اولویت‌های یگان حفاظت محیط زیست است و این اداره با همکاری نیروهای انتظامی و مرزبانی، برخورد با چنین تخلفاتی را با جدیت دنبال می‌کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار