کد خبر : 81411
تاریخ انتشار : یکشنبه 17 مهر 1401- 03: 19

استاندار گیلان:

بازار گیلان با جدیت و مستمر نظارت شود

بازار گیلان با جدیت و مستمر نظارت شود

استاندار گیلان با بیان اینکه بازار استان برای تامین کالاهای اساسی مردم وضعیت خوبی دارد، گفت: باید دستگاههای نظارتی و بخش‌های مرتبط به طور مستمر و گسترده بر بازار نظارت کنند تا اجناس با نرخ متعادل در اختیار مردم قرار گیرد و از هر گونه اجحاف به مصرف کننده جلوگیری شود.

به گزارش گیلانستان به نقل از ایرنا، اسدالله عباسی عصر روز یکشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار گیلان در سالن اجتماعات استانداری با اشاره به وضعیت خوب تولید و توزیع مرغ در استان ضمن قدردانی از تولیدکنندگان افزود: برای تولیدکنندگانی که در سخت‌ترین شرایط و با همه مشکلات در این حوزه همکاری کردند باید تسهیلات و بسته‌های تشویقی در نظر گرفته شود.

 

وی با اشاره به وضعیت بازار مرغ اظهار داشت: به رغم همه موانع، برای ایجاد شوک در بازار مرغ این اتفاق نیفتاد و اقدامات خوبی برای تولید و توزیع آن در استان انجام شده که از همه دست اندرکاران این بخش قدردانی می‌کنم.

 

نماینده عالی دولت در گیلان خاطرنشان کرد: ضمن حفظ تولید کالاهای اساسی باید برای توسعه و افزایش تولید محصولات کشاورزی گامهای موثری برداشته شود.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر ضرورت و توجه جدی بر فعالیت نانوایی ها گفت: نانوایی‌ها در استان باید طبق ساعت کاری فعالیت کنند و اجازه ندارند در زمان تعیین شده تعطیل و غیر فعال باشد.

 

نماینده عالی دولت در استان با اشاره به اینکه گزارش های ارایه شده مبنی بر نارضایتی مردم از وضعیت آرد و نان بیش از سایر مباحث بوده است، اضافه کرد: طی پنج ماه اخیر بیشترین شکایات و مشکل را از بابت نارضایتی مردم در این بخش را داشتیم.

 

وی خاطر نشان کرد: با توجه به حجم بالای مسافران در استان باید به این مهم توجه جدی و مساله حل شود، ضمن آنکه گندم و آرد به میزان کافی در استان ذخیره سازی شده و مشکلی در این ارتباط وجود ندارد.

 

وی تشویق نانوایان دارای عملکرد خوب و برخورد با متخلفان را هم در این حوزه موثر خواند.

 

تخلف بهداشتی در رستوران ها چشم‌پوشی نشود

 

استاندار گیلان در بخشی دیگر از  جلسه ستاد تنظیم بازار استان عنوان کرد: تخلفات بهداشتی در رستوران ها قابل چشم پوشی نیست و باید به منظور حفظ سلامت مردم به طور جدی با آنها برخورد شود.

 

وی بیان داشت: بهداشت رستوران ها باید در بخش های مختلف از جمله تاریخ مصرف کالاها مورد نظارت جدی باشد تا غذای سالم در اختیار مردم قرار گیرد.

 

استاندار گیلان در ارتباط با وضعیت بازار برنج در گیلان نیز گفت: با افزایش تولید برنج روند افزایشی قیمت این محصول مهار شد اما باید قیمت واقعی برنج مشخص شود.

 

وی شناسنامه‌دار شدن محصول برنج را از جمله مباحث مهمی خواند که در زمینه ارتقا کیفیت، تعیین نرخ و ساماندهی تولید تا بازار این محصول بسیار موثر است

 

عباسی افزود: با این اقدام عملا برنج های بسته بندی در گونی ها مشخص عرضه می شود و تولید کننده و سموم و کود مورد استفاده و کیفیت محصول و منطقه تولیدی همه مشخص می شود که این خود به مدیریت و ساماندهی بازار این محصول هم کمک زیادی می کند.

انتهای پیام/

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار