کد خبر : 50154
تاریخ انتشار : دوشنبه 1 اردیبهشت 1399- 34: 16

استاندار گیلان:

تأمین نیاز محصولات بهداشتی داروخانه‌ها از طریق تولیدی‌های استان

تأمین نیاز محصولات بهداشتی داروخانه‌ها از طریق تولیدی‌های استان

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه برخی از شرکت‌های خصوصی با نگاه مسؤولیت اجتماعی به تغییر خط تولید خود برای تهیه ملزومات بهداشتی و محلول‌های ضدعفونی‌کننده پرداختند، گفت: انتظار می‌رود داروخانه‌ها اقلام موردنیازشان را از این شرکت‌ها تهیه‌کرده و به‌نوعی پاسخگوی نیاز مردم باشند.

به گزارش گیلانستان ارسلان زارع امروز در جلسه ستاد مدیریت و مقابله با بیماری کرونا با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی کادر درمانی استان اظهار کرد: باید به شأن، منزلت و کرامت انسانی پزشکان فرهیخته و پرستاران دلسوز به‌ویژه در فضای رسانه‌ای توجه ویژه شود.

وی با بیان اینکه برابری تعداد مبتلایان بستری و ترخیص شدگان در روزهای اخیر به معنای همکاری مطلوب مردم در اجرای طرح‌های مختلف ازجمله فاصله‌گذاری اجتماعی است، گفت: مراکز درمانی و بیمارستانی استان شرایط بهتری را از حیث ارائه خدمات پیداکرده‌اند، اما این به‌منزله حل مشکل بیماری نیست.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه طرح‌های اجراشده از ابتدای اسفندماه همچون طرح بسیج ملی مقابله با کرونا و غربالگری مردم، اثرگذاری بالایی در کاهش چرخه انتقال ویروس کرونا داشته، افزود: این طرح پس از همکاری بسیجیان و مراقبان سلامت و بهورزان در مرحله اول، هم‌اکنون از طریق دانشگاه علوم پزشکی به‌صورت پیوسته اجرا می‌شود تا افرادی که با بیماران کرونایی در تماس بودند رصد و پایش شوند.

وی با اشاره به انعکاس نیازمندی‌های زیرساختی استان در بخش بهداشت و درمان به مقامات عالی کشوری بیان کرد: درخواست کردیم تا از مبلغ در نظر گرفته‌شده از محل صندوق توسعه ملی، به حوزه بهداشت و درمان گیلان متناسب با نیازمندی‌ها، جمعیت ثابت و حضور گردشگران و مسافران؛ اعتباری مناسب اختصاص یابد.

زارع با تأکید بر اینکه پروژه‌های مهمی در بخش بهداشت و درمان استان وجود دارد که باید بیشتر آن‌ها تا پایان دولت به اتمام برسد، تصریح کرد: برخی ساختمان‌های فرسوده بیمارستانی که به‌عنوان تجهیز کارگاه استفاده می‌شد در استان وجود دارد و باید کوشید این ساختمان‌ها به‌صورت اصولی و منطقی بهسازی شوند.

نماینده عالی دولت در گیلان به درخواست برخی شرکت‌های خصوصی تولید محلول‌های ضدعفونی‌کننده و عرضه محصولات تولیدی به خارج از استان نیز اشاره کرد و گفت: برخی از شرکت‌های خصوصی با نگاه مسؤولیت اجتماعی به تغییر خط تولید خود برای تهیه ملزومات بهداشتی و محلول‌های ضدعفونی‌کننده پرداختند که انتظار می‌رود داروخانه‌ها اقلام موردنیازشان را از این شرکت‌ها تهیه‌کرده و به‌نوعی پاسخگوی نیاز مردم باشند.

استاندار گیلان با اشاره به انجام مطلوب فعالیت‌های آموزشی از طریق بستر اینترنت با ارائه امکانات مؤثر توسط اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات برای استفاده حداکثری دانش‌آموزان اظهار کرد: باید تلاش شود این اقدامات و امکانات به سمت مناطق برخی روستایی که دسترسی به اینترنت ندارند، هدایت شود تا تمامی دانش‌آموزان از این آموزش‌ها بهره‌ ببرند.

وی با یادآوری اینکه تعطیلی کلاس‌های درس به معنای تعطیلی آموزش نبوده و نیست، گفت: بر اساس تصمیم ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا کماکان در دانشگاه‌ها، برخی کلاس‌های دوره دکتری به‌صورت حضوری و دوره‌های کارشناسی ارشد و کارشناسی و مدارس به شکل غیرحضوری و از طریق بستر فضای مجازی انجام می‌گیرد.

نماینده عالی دولت در گیلان به ازسرگیری فعالیت واحدهای اقتصادی و اصناف با ریسک متوسط در استان متناظر با سطح کشور اشاره کرد و افزود: باید از طریق سازمان صمت، اتاق اصناف و اتحادیه، نظارت و اطلاع‌رسانی شود تا ضمن رعایت پروتکل‌های بهداشتی، از فرصت ثبت‌نام در سامانه مشاغل و اصناف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی استفاده کنند.

وی با اشاره به بازگشایی پاساژها تا ساعت ۱۸ بیان کرد: مطابق تصمیم ستاد ملی، مشاغل پرریسک موجود در پاساژها کماکان تعطیل هستند و رستوران‌ها صرفاً به‌صورت بیرون بر مجاز به فعالیت می‌باشند.

استاندار گیلان با اشاره به طرح موضوع محصور بودن پارک‌ها در ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا توسط وزیر کشور حسب درخواست استان‌ها بیان کرد: مقرر شد از امروز حصارهای ایجادشده برای پارک‌ها برداشته شود و علاوه بر تعطیل بودن شهربازی‌ها، رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌های موجود در این فضاها، باید نظارت صورت گیرد تا محلی برای برپایی تجمعات خانوادگی و افراد نشود.

زارع به صداوسیما و کارگروه رسانه و فضای مجازی ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا تأکید کرد که با تولید محتوای غنی برای ماه مبارک رمضان و آماده بودن قلب‌ها و دل‌ها، بستر راز و نیاز مردم به‌صورت انفرادی و در جمع‌های خانوادگی را فراهم نمایند.

وی به اقدامات خوب پارک علم و فناوری گیلان با مشارکت جوانان نخبه و فرهیخته در مقابله با بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: پارک علم و فناوری گیلان از ابتدای اسفندماه به‌عنوان یکی از استان‌های فعال علاوه بر اقدامات خیرانه در کنار گروه‌های جهادی برای شکل‌گیری ایده‌ها تا مرحله تجاری‌سازی و تولید، تلاشی مؤثر داشته است.

استاندار گیلان به اقدامات مشترک سازمان چای و دانشگاه علوم پزشکی برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در اجرای برداشت چای اشاره کرد و خواستار نظارت بر اجرای مفاد توصیه‌نامه‌ها شد.

زارع با تأکید بر ضرورت حمایت دستگاه‌های ذی‌ربط از اقدامات شرکت‌های دانش‌بنیان و نیز پیگیری مؤثر برای تبدیل ایده‌ها به محصول فناورانه تصریح کرد: در سالی که به نام جهش تولید نام‌گذاری شده، باید تلاش شود تا اقدامات استارت آپ ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، باانگیزه روبه‌جلو گام بردارند چراکه جهش تولید صرفاً با نگاه سنتی محقق نمی‌شود بلکه باید با نگاه فناورانه عملیاتی شود.

وی با بیان اینکه دولت در حد وسع خود برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر برنامه دارد، گفت: دولت از محل اعتبار ۷۵ هزار میلیارد تومان اختصاص‌یافته، تسهیلات ۱۲ درصدی به مشاغل آسیب‌دیده اعطا می‌کند.

نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به وارد آمدن آسیب‌هایی به بخش‌های اقتصادی و نیز مردم افزود: دولت برنامه‌ریزی‌های مختلفی برای جبران خسارت‌ها دارد اما شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نباید فقط به انتظار کمک‌های حمایتی بوده بلکه با کاهش هزینه‌ها و صرفه‌جویی، به دنبال منابع جایگزین باشند.

انتهای پیام/فارس

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار