کد خبر : 142293
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵- ۴۶: ۱۵

«حجت‌الاسلام یاری» رئیس کل دادگستری گیلان شد

«حجت‌الاسلام یاری» رئیس کل دادگستری گیلان شد

رئیس قوه قضائیه، در حکمی حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله یاری را به‌عنوان رئیس کل دادگستری استان گیلان منصوب کرد.

به گزارش گیلانستان، با حکم حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله یاری به‌عنوان رئیس کل دادگستری استان گیلان منصوب شد و مسئولیت عالی‌ترین مقام دستگاه قضایی استان را بر عهده می‌گیرد.

پیش از این، مجید الهیان ریاست کل دادگستری استان گیلان را بر عهده داشت.

رئیس کل دادگستری استان از جایگاه‌های مهم مدیریتی در ساختار قضایی کشور به شمار می‌رود که مسئولیت راهبری مجموعه دادگستری، پیگیری امور قضایی استان و نظارت بر روند فعالیت واحدهای قضایی را بر عهده دارد.

دادگستری گیلان به‌عنوان یکی از ارکان اصلی تحقق عدالت قضایی در استان، در حوزه‌هایی همچون رسیدگی به دعاوی و پرونده‌های قضایی، صیانت از حقوق شهروندان، مقابله با جرایم، پیشگیری از وقوع جرم و پیگیری حقوق عامه نقش‌آفرینی می‌کند.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار