کد خبر : 42375
تاریخ انتشار : دوشنبه 8 مهر 1398- 38: 11

فرماندار رشت:

حضور مدیران بین مردم در زمان بحران باعث ایجاد شرایط روانی بهتر می‌شود

حضور مدیران بین مردم در زمان بحران باعث ایجاد شرایط روانی بهتر می‌شود

فرماندار شهرستان رشت گفت: مدیران اجرایی شهرستان رشت در کنار اقدامات پیشگیرانه، می‌توانند با حضور خود در بین مردم باعث ایجاد شرایط روانی بهتری در زمان بحران شوند.

به گزارش گیلانستان میرشمس مؤمنی‌زاده عصر امروز در جلسه ستاد حوادث شهرستان رشت اظهار داشت: شهرستان‌ رشت از جمله شهرستان‌های حادثه‌خیز گیلان است که با توجه به این شرایط باید برای مقابله با بحران‌های احتمالی در فصول پاییز و زمستان آمادگی لازم را داشته باشیم.

فرماندار شهرستان رشت با اشاره به لزوم آمادگی نیروهای انسانی و عوامل اجرایی در زمان بحران عنوان داشت: ماشین‌آلات و تجهیزات قابل استفاده در مواقع بحرانی باید از حالا پیش‌بینی شود و این تجهیزات و امکانات برای مقابله با بحران آماده شود.

مؤمنی‌زاده با بیان اینکه در ۶ ماه آتی قطعاً شاهد بارش شدید باران و برف خواهیم بود تصریح کرد: از حالا باید پیش‌بینی‌های مناسبی از نوع تهدیدات در مواقع بحران را داشته باشیم تا برای حفظ جان و مال مردم و جلوگیری از خسارات، اقدامات پیشگیرانه مناسبی انجام شود.

نماینده عالی دولت در شهرستان رشت با اشاره به ضرورت حضور میدانی مدیران اجرایی در زمان بحران افزود: در مواقع بحرانی در کنار اقدامات تأثیرگذار، حضور میدانی مدیران اجرایی در بین مردم باعث ایجاد شرایط روانی بهتری می‌شود لذا مسئولان به عنوان خدمتگزاران مردم باید این عمل را انجام دهند.

وی با بیان اینکه شهرداران و بخشداران در زمان بحران موظف به انجام اقدامات پیشگیرانه هستند گفت: بخشداران و شهرداران هر کدام به صورت مجزا و جداگانه بایستی بانک اطلاعاتی کاملی از تعداد نیروهای انسانی، نوع خدمات‌رسانی آنها، امکانات دولتی و خصوصی داشته باشند تا در مواقع بحرانی از آن بانک اطلاعاتی استفاده کنند.

مؤمنی‌زاده افزود: هرس درختان هم قبل از وقوع حوادث و شرایط بحرانی باید حتماً انجام شود در غیر این صورت باعث بروز مشکلاتی نظیر قطع برق، تعطیل شدن زندگی مردم و اختلال جدی در سایر خدمات‌رسانی‌ها در زمان بحران و بارش‌ها می‌شود بنابراین باید مساله هرس را هم جدی بگیریم.

نماینده عالی دولت در شهرستان رشت با اشاره به فراهم کردن مکان‌هایی برای اسکان اضطراری در زمان بحران تصریح کرد‌: نهادهایی نظیر آموزش و پرورش نیز باید فضاهایی را برای اسکان اضطراری در زمان بحران‌های احتمالی پیش‌بینی کنند و فضاها را تجهیز کنند.

رضا اسلامی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان نیز در این جلسه با اشاره به ارتقاء و ابلاغ قانون بحران در کشور اظهار داشت: طبق این قانون، کلیه دستگاه‌های اجرایی مؤظف می‌شوند که یک ستاد بحران در داخل دستگاه خود تشکیل دهند که در مواقع بروز حادثه و بحران، اقدامات اجرایی لازم را انجام دهند.

بخشدار خمام نیز در این جلسه با اشاره به افزایش سیلاب در بخش خمام اظهار داشت: حدود ۶۰۰ میلیون تومان برای جلوگیری از بحران آب‌گرفتگی در بخش خمام هزینه کردیم و در حال حاضر اقدامات پیشگیرانه اساسی برای مقابله با بحران سیلاب انجام دادیم.

رضا مهدوی با بیان اینکه با کوچکترین بارندگی، بسیاری از معابر و خیابان‌های خمام دچار آب‌گرفتگی شدید می‌شود که بایستی تمهیدات جدی برای آن اتخاذ شود خاطرنشان کرد: برای مقابله جدی با این بحران نیازمند مساعدت و کمک بیشتری از سوی مدیران اجرایی هستیم.

انتهای پیام/تسنیم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار