کد خبر : 41065
تاریخ انتشار : دوشنبه 4 شهریور 1398- 23: 11

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان:

رفع فرسودگی تأسیسات آب شرب روستایی گیلان ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

رفع فرسودگی تأسیسات آب شرب روستایی گیلان ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان از فرسودگی ۳۰ درصد از تأسیسات این شرکت خبر داد و گفت: برای رفع این مشکلات به ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

به گزارذش گیلانستان محب علی رنج‌ور صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه حدود ۳۰ درصد از تأسیسات آب شرب روستایی گیلان فرسوده شده‌اند اظهار داشت: برای رفع فرسودگی شبکه‌های فرسوده انتقال و توزیع آب شرب روستایی گیلان به اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان نیاز داریم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان افتتاح و بهره‌برداری از ۲۳ طرح هفته دولت این شرکت در حوزه تأمین آب آشامیدنی خبر داد و عنوان کرد: برای اجرای این تعداد طرح و پروژه که در سطح ۲۸ روستا اجرایی شده و ۱۹ هزار نفر از آن بهره‌مند می‌شوند بالغ بر ۱۳ میلیارد تومان اعتبار صرف شده است.

رنج‌ور با بیان اینکه از مجموع ۲۸ روستایی که پروژه‌های هفته دولت در آن‌ها افتتاح شد ۷ روستا فاقد هرگونه تأسیسات آبرسانی بوده تصریح کرد: اجرای ۶۵ کیلومتر لوله‌گذاری، حفر ۲ حلقه چاه، بهسازی ۳ دهنه چشمه و اجرای ۱۱ واحد ایستگاه پمپاژ از جمله پروژه‌های هفته دولت امسال شرکت آبفار گیلان است.

وی با تأکید بر اینکه مابقی پروژه‌های افتتاح شده شرکت آبفار گیلان عمدتاً در حوزه‌های ارتقاء کیفیت آب شرب و ذخیره‌سازی بوده است ابراز داشت: در خلال بهره‌برداری از پروژه‌های هفته دولت امسال، شاخص‌ بهره‌مندی روستاهای گیلان از نعمت آب شرب سالم حدود ‌۱۹ درصد افزایش پیدا کرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان ارتقاء ۲ تا ۲.۵ درصدی شاخص بهره‌مندی از آب شرب سالم را از اهداف و اولویت‌های اصلی این شرکت تا پایان امسال اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه شرکت آبفار صد در صد دولتی است بخش خصوصی در اجرای پروژه‌های هفته دولت مشارکتی نداشته است.

رنج‌ور وجود ۴۲۹ حلقه چاه، ۵۵۹ دهنه چشمه، ۲۲ هزار کیلومتر شبکه انتقال و توزیع آب شرب روستایی و ۱۴۳ هزار مترمکعب مخزن در استان گیلان را مورد اشاره قرار داد و افزود: برای اصلاح و نوسازی شبکه و خطوط انتقال آب شرب روستایی باید از توان سرمایه‌گذاران بخش خصوصی استفاده شود.

وی از اجرای پروژه آبرسانی در سطح ۱۲ روستای آستانه‌اشرفیه به روش BOT و با مشارکت بخش خصوصی سخن گفت و عنوان کرد: با توجه به کمبود اعتبارات و منابع ملی تخصیصی اجرای طرح‌های آبرسانی روستایی و یا اصلاح خطوط انتقال و توزیع آب را با مشارکت بخش خصوصی را در اولویت خود قرار داده‌ایم.

انتهای پیام/تسنیم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار