کد خبر : 139199
تاریخ انتشار : دوشنبه 19 مرداد 1405- 12: 14

فرمانده سپاه قدس گیلان در نشست خبری:

پاسخ مردم به دشمن با حضور در میدان ضربه‌ای کوبنده‌تر از قدرت نظامی است

پاسخ مردم به دشمن با حضور در میدان ضربه‌ای کوبنده‌تر از قدرت نظامی است

فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه حفظ وحدت در جامعه رمز‌ شکست دشمن است گفت: حفظ این‌ وحدت نباید مانع از نقد و مطالبه‌گری اصحاب رسانه شود.

به گزارش گیلانستان، سرتیپ دوم پاسدار حمید دامغانی پیش از ظهر دوشنبه در آیین تجلیل از اصحاب رسانه ضمن ‌گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه خبر اظهار کرد: در شرایط حساس و بحرانی کشور طی یک سال اخیر شاهد تلا‌ش‌های بی‌وقفه اصحاب رسانه در میدان بودیم.

 

فرمانده سپاه قدس گیلان به ابعاد حوادث مختلف از سال گذشته تاکنون اشاره کرد و گفت: آغاز جنگ علیه ایران به دلیل اطمینان دشمن در رسیدن به اهدافش بود که خیال می‌کرد با ترور فرماندهان، سرداران و مقامات، کشور دچار فروپاشی خواهد شد اما با قدرت ترمیم نظام اسلامی مواجه شد.

 

وی تصریح کرد: دشمن بر همراهی حداکثری مخالفین داخلی به دنبال رسیدن به اهدافش بود که با شکل‌گیری انسجام اجتماعی طی پنج ماه گذشته در قالب بعثت مردمی شاهد شکست اهدافش شد.

 

سرتیپ دوم پاسدار دامغانی به شکست تلاش ۴۷ ساله دشمن جهت سقوط نظام اسلامی اشاره و گفت: پاسخ مردم با حضور در میدان در واقع ضربه‌ای به مراتب محکم‌تر و کوبنده‌تر از قدرت نظامی به دشمن بوده است.

 

وی ضمن تاکید بر اهمیت رسانه در جنگ شناختی بیان کرد: در طول جنگ رمضان این اهمیت دوچندان شده است لذا علی‌رغم بهره‌گیری دشمن از ظرفیت‌های اعمال قدرت و فشار دیپلماتیک، فرماندهی جنگ رسانه‌ای برعهده شخص رییس جمهور ایالت متحده بوده است که این مسئله نشان‌دهنده اهمیت قدرت در غلبه بر افکار عمومی است.

 

فرمانده سپاه قدس گیلان افزود: امروز تمام جهان به هر نحوی تلاش در مشارکت جنگ علیه ایران و اسلام داشته است و اگر هرکس به تکلیف و وظیفه خویش عمل نکند این مسیر منتج به پیروزی نخواهد شد.

 

وی با تاکید بر لزوم فعالیت جهادی گفت: امروز به اذعان تمام دیدگاه‌های سیاسی جهان آمریکا در این‌ جنگ به بن‌بست رسیده است و ایران بعد از جنگ شرایط کاملاً متفاوتی خواهد داشت.

 

سرتیپ دوم پاسدار دامغانی با بیان اینکه روایت فتح تکلیف اصحاب رسانه است گفت: دشمن به محض اینکه روزنه‌ای برای عبور از این جنگ پیدا کند با یک عملیات رسانه‌ای به رویکرد گذشته شامل ایجاد اختلاف نظر، افزایش شکاف اجتماعی و ایجاد فاصله بین حاکمیت و ملت ورود خواهد کرد.

 

وی تصریح کرد: امروز مردم با وجود تمام مشکلات متعدد داخلی برای حفظ این‌ وحدت مقدس تلاش می‌کنند زیرا دشمن از همین بستر درصدد جبران شکست نظامی در میدان است.

 

فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه حفظ وحدت در جامعه رمز‌ شکست دشمن است گفت: این‌ وحدت نباید مانع از نقد و مطالبه‌گری اصحاب رسانه شود لذا فارغ از تسویه حساب شخصی این نقد باید منصفانه و عادلانه باشد.

 

وی ادامه داد: رشد و توسعه استان در گرو هم‌افزایی و تلاش همگانی اقشار مختلف جامعه است تا شاهد بهره‌گیری از این فرصت‌ها باشیم.

 

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار