کد خبر : 38777
تاریخ انتشار : پنجشنبه 13 تیر 1398- 51: 16

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد گیلان:

۴۵۶۹ مددجو امسال از خدمات مشاوره‌ای کمیته امداد گیلان بهره‌مند شدند

۴۵۶۹ مددجو امسال از خدمات مشاوره‌ای کمیته امداد گیلان بهره‌مند شدند

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان گیلان گفت: در سه ماهه نخست امسال، چهار هزار و ۵۶۹ نفر از مددجویان گیلانی از خدمات مشاوره‌ای کمیته امداد گیلان بهره‌مند شدند.

به گزارش گیلانستان عباس فلاحتی امروز در جمع خبرنگاران ضمن تأکید بر اینکه مشاوره نقش مؤثری در تقویت عزت‌نفس، مناعت طبع و خودباوری مددجویان دارد اظهار داشت: ارائه مشاوره مناسب می‌تواند به کاهش ناهنجاری‌ها و اختلالات روحی، روانی، عاطفی و اجتماعی خانوارها کمک کند.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان گیلان با اشاره به زنان سرپرست خانوار تحت حمایت این کمیته گفت: یکی از روش‌های موثر جهت توانمندسازی و بهره‌مند کردن این زنان از زندگی شاد و توأم با سلامت جسمی و روانی ازدواج مجدد است که از طریق مشاوره و راهنمایی درست امکان‌پذیر می‌شود.

وی به بسته‌های تشویقی کمیته امداد و خدمات مشاوره‌ای جهت ترغیب زنان سرپرست خانوار به ازدواج مجدد اشاره و تصریح کرد: زنان سرپرست خانواری که بعد از متارکه یا فوت همسر تصمیم به ازدواج مجدد بگیرند از هدیه ازدواج و کمک‌هزینه خرید جهیزیه بهره‌مند می‌شوند.

فلاحتی بابیان اینکه در سال گذشته ۲۶۳ نفر از زنان سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان گیلان اقدام به ازدواج مجدد و بازگشت به زندگی کردند ابراز داشت: همچنین به هزار و ۸۸ نفر از مددجویان مشاوره ازدواج جهت تشکیل یک زندگی سالم و موفق داده شد.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد گیلان یکی از وظایف مشاوران این نهاد را راهنمایی مددجویان دارای اختلالات روحی دانست و گفت: این افراد می‌توانند با مشاوره راه‌حلی برای مشکلات خود پیدا کنند و افرادی نیز که دارای وضعیت حاد هستند به مراکز درمانی طرف قرارداد با کمیته امداد استان گیلان معرفی می‌شوند.

وی بابیان اینکه طی سه‌ماهه امسال چهار هزار و ۵۶۹ نفر از مددجویان گیلانی از خدمات مشاوره‌ای کمیته امداد گیلان بهره‌مند شدند خاطرنشان کرد: مشاوره‌های ارائه شده به افراد دارای مشکلات روحی توسط کمیته امداد استان گیلان به صورت گروهی و فردی و در طی ۲۲۸ جلسه بوده است.

فلاحتی با اشاره به پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی به مددجویان بهبود یافته و یا همسران آنها بیان کرد: به این‌گونه افراد مشاوره‌هایی در زمینه پیدا کردن شغل مناسب و همچنین تسهیلات اشتغال‌زایی داده می‌شود تا بتوانند با اشتغال داشتن به خودکفایی و توانمندی برسند.

وی افزود: مددجویانی که دارای شرایط حاد روحی و روانی هستند و توان پرداخت هزینه‌های درمانی در کلینیک‌های تخصصی را ندارند طی تفاهم‌نامه‌ منعقد‌شده بین کمیته امداد، آموزش و پرورش، سپاه نیروی انتظامی و کلینیک‌های مربوطه در استان گیلان ۲۰ الی ۴۰ درصد تخفیف می‌گیرند.

انتهای پیام/تسنیم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار