مسئول سازمان بسیج دانشآموزی گیلان:
شخصیت “شهید سلیمانی و میرزاکوچک جنگلی” برای دانش آموزان تبیین میشود
مسئول سازمان بسیج دانشآموزی گیلان با اشاره به اقدامات این سازمان جهت الگوسازی برای اعتلای شخصیتی دانشآموزان گفت: به دنبال تکرار شخصیت میرزاکوچک جنگلی و سردار سلیمانی در نسل جدید هستیم.
به گزارش گیلانستان، حامد حبیبزاده درباره اقدامات سازمان بسیج دانشآموزی در راستای الگوسازی شخصیتهای برجسته برای دانشآموزان اظهار داشت: هویت، موتور پیشران جامعه بوده و پرداختن به آن راهبردی جدی برای همه تمدنها در جهت تربیت نسل جدید است.
مسئول سازمان بسیج دانشآموزی سپاه گیلان با بیان اینکه هر چقدر به هویت پرداخته شود احساس امید و بالندگی در جامعه بیشتر میشود گفت: کشورهای غربی با تمام توان در تلاشند تا از هویتی که ندارند برای نسلها الگوسازی کنند به عنوان مثال داستان رابین هود تنها چند خط است اما آمریکا برای آن دهها فیلم و محتوا تولید کرد.
وی با اشاره به اینکه ایران دارای مایه هویتی غنی است و باید به این موضوع پرداخت ابراز داشت: پرداختن به هویت و الگوسازی برای سازمان بسیج دانش آموزی یک راهبرد جدی است و ما برای پرداختن به این موضوع از شخصیتهای برجسته نظیر میرزا کوچک جنگلی و سردار سلیمانی بهرهگیری میکنیم.
حبیبزاده با بیان اینکه در واقع ما می توانیم نمودی از شخصیت میرزا کوچک جنگلی را در شخصیت سردار سلیمانی ببینیم خاطرنشان کرد: میرزا و سردار سلیمانی تنها چهرهای نظامی نبودند و ما از تمام ابعاد شخصیتی این بزرگان در جهت اعتلای شخصیتی دانشآموزان بهرهگیری میکنیم.
مسئول سازمان بسیج دانشآموزی سپاه استان گیلان اذعان داشت: به عنوان مثال میرزا کوچک در اوج کوران مبارزات خود برای همسرش یک نامه عاشقانه مینویسد و این بعد شخصیتی و ملاطفتهای روحی میرزا کوچک جنگلی را در امام خمینی(ره) و سردار سلیمانی نیز مشاهده میکنیم.
وی اظهار داشت: همچنین کوچک جنگلی در آن زمان عنوان میکند که ای کاش فضایی فراهم میشد تا مشغول به کار فرهنگی میشدیم و امام خمینی(ره) نیز در این خصوص میفرماید ای کاش زمانی فرا برسد که ما مسلسلها را کنار گذاشته و قلم در دست بگیریم و توجه به اقدامات فرهنگی را در حاج قاسم سلیمانی نیز شاهد هستیم.
حبیبزاده با بیان اینکه دلیل این شباهتها این است که همه این افراد در یک مکتب تربیت شدند و الگوی آنها مکتب اسلام و امیرالمومنین(ع) است تصریح کرد: برای تکرار این شخصیت ها باید به ابعاد وجودی این انسانها در نسل جدید بپردازیم و دانشآموزان را به سمت مکتب اسلام و شهدا سوق دهیم.
وی گفت: در این راستا در درس آمادگی دفاعی یک درس با مضمون الگوهای انسانی تعبیه شده که در آنجا تلاش میکنیم دانشآموزان را با شخصیت شهدا و ابعاد شخصیت آنان روبهرو کنیم همچنین از مهمترین هدف ما برای برگزاری مسابقه “به رسم سردار” با هدف پرداختن به شخصیتها و الگوسازی با محوریت سردار سلیمانی است.
حبیبزاده با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه “راهیان نور فناوری نوین انقلاب برای تکثیر الگوهای انسانی است” افزود: در مسابقه به رسم سردار به دنبال ارتقای این فناوری هستیم؛ در راهیان نور دانشآموزان با رشادتهای شهدا آشنا میشوند و در این رویداد سعی میکنند شهید بودن را در رفتار خود ترجمه کند.
مسئول سازمان بسیج دانشآموزی سپاه گیلان درباره اقدامات این سازمان جهت ارتقای مهارتمحوری و تفکرمحوری در دانشآموزان عنوان داشت: آن چیزی که اکنون کشور ما را تهدید میکند و باید به عنوان یک مسئله جدی مورد توجه قرار گیرد متفکر کردن دانشآموزان و تقویت مهارتمحوری در آنان است.
وی اذعان کرد: از این رو در سازمان بسیج دانشآموزی در قالب کارخواستهایی که برای درس آمادگی دفاعی ارائه میدهیم از دانشآموزان میخواهیم که درباره موضوعات جاری انقلاب اسلامی تفکر کرده و آن را تحلیل کنند در بخش دیگر برای ایجاد تفکر محوری در دانش آموزان اقدام به برگزاری مسابقات علمی می کنیم.
وی گفت: در این راستا مسابقات بینالمللی المپیاد پایا دانشآموزان بسیجی را در پیش داریم که دانشآموزان در قالب تیمهایی در مدارس درگیر یک رویدار علمی در حوزههای مختلف تفکر، خلاقیت و کارآفرینی در رشتههای متفاوت میشوند و در واقع دانشآموزان را در این رویداد با چالشهای حل مسئله روبهرو میکنیم.
انتهای پیام/تسنیم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰