کد خبر : 29051
تاریخ انتشار : یکشنبه 25 شهریور 1397- 21: 11

۶۲۵ هزار خانواده از مددجویان کمیته امداد کشور خودکفا شدند

۶۲۵ هزار خانواده از مددجویان کمیته امداد کشور خودکفا شدند

مدیرکل طرح‌های اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد گفت: ۷ سال اخیر ۶۲۵ هزار خانواده در جمعیت کمیته امداد کشور و ۲۰ هزار خانواده در کمیته امداد گیلان خودکفا شده و از پوشش این نهاد خارج شدند.

به گزارش گیلانستان، علی اکبر خادمی صبح امروز در جلسه کارگروه امور اقتصادی در استانداری گیلان با اشاره به اینکه کارکنان و پرسنل کمیته امداد یاوران ایجاد اشتغال برای محرومان هستند اظهار داشت: کمیته امداد گیلان در حوزه ایجاد اشتغال جزو استان‌های برتر کشور است‌.

مدیرکل طرح‌های اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی با بیان اینکه امید است استان گیلان امسال نیز بیش از پیش در بحث اشتغال محرومان موفق ظاهر شود تصریح کرد: مجموعه کمیته امداد در سال‌های اخیر عنوان برتر دستگاه اشتغال‌زایی کشور را از آن خود کرده است.

خادمی با تاکید بر اینکه سال گذشته ۱۳۶ هزار طرح اشتغال در سراسر کشور اجرا شد که با این طرح‌ها ۱۵۲ هزار فرصت شغلی برای محرومان و افراد کم‌برخوردار کشور جامعه فراهم شده است افزود: سال گذشته ۱۸ هزار مورد کاریابی از سوی کمیته امداد امام خمینی در سطح کشور انجام‌ شده است.

وی با اشاره به اینکه در مجموع ۱۷۰ هزار مددجو کمیته امداد سال گذشته مشغول به کار شدند گفت: در ۷ سال گذشته حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار طرح اشتغال از سوی کمیته امداد در کشور اجرا شد که با اجرای این طرح‌ها یک میلیون ۳۵۰ هزار فرصت شغلی و ۳۰۰ هزار کاریابی در کشور صورت گرفته است.

خادمی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۵۵۰ هزار طرح اشتغال تحت نظارت کمیته امداد در سراسر کشور وجود دارد که کمیته امداد این طرح‌ها را در ۳ تا ۵ سال مورد نظارت قرار می‌دهد افزود: ۷ سال اخیر ۶۲۵ هزار خانواده در جمعیت کمیته امداد کشور خودکفا شده و از پوشش کمیته امداد خارج شدند.

مدیرکل طرح‌های اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی با بیان اینکه در استان گیلان ۲۰ هزار خانواده جمعیت کمیته امداد امام خمینی به خودکفایی رسیده و از پوشش کمیته امداد خارج شدند تصریح کرد: روحیه امدادگران و جهادگرانه پرسنل کمیته امداد عامل موفقیت‌های مذکور است.

وی با تاکید بر اینکه همدلی، اخلاص و روحیه جهادی در کمیته امداد به طور ویژه دیده می‌شود خاطرنشان کرد: تطبیق سیاست‌های کمیته امداد در راستای سیاست‌های کلان کشور و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دومین عامل پیشرفت و موفقیت این نهاد مردمی در اقدمات و ایجاد اشتغال است.

خادمی با بیان اینکه دوری از حزب‌گرایی، مداخلات مختلف سیاسی و ایجاد وجهه مردمی در مجموعه کمیته امداد از سومین ویژگی و عامل موفقیت این نهاد است افزود: تمامی احزاب سیاسی با سلایق مختلف به اقدامات و فعالیت‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) کمک می‌کنند و عنایت ویژه‌ای به این نهاد دارند.

وی با بیان اینکه مدل ویژه توانمندسازی در بخش اشتغال کمیته امداد یک مدل به‌روز و تاثیرگذار است گفت: از سال ۷۴ معاونت اشتغال در مجموعه کمیته امداد کشور تشکیل شد و این نهاد به‌طور تخصصی این حوزه را با نیازسنجی، استعدادسنجی و شناسایی رغبت‌های مددجویان و امکانات پیگیری می‌کند.

مدیرکل طرح‌های اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی با تاکید بر اینکه این دیدگاه موجب توسعه و موفقیت این نهاد مردمی در حوزه اشتغال شد بیان کرد: استان گیلان‌ استان ویژه‌ای بوده که از امکانات و ظرفیت‌های گسترده ای برخوردار است و رتبه‌های بالایی را در حوزه اشتغال‌زایی کشور دارد.

خادمی با بیان اینکه جامعه مدد جویی استان سالخورده هستند و گیلان مسن‌ترین جامعه مددجویی را در کل کشور دارد افزود: یکی از اقدامات مهم کمیته امداد در شرایط  اقتصادی کنونی این است که در حوزه اشتغال فرقی بین مددجوی مستمری‌بگیر کمیته امداد و نیازمندان واقعی بیرونی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه بسته‌‌های تشویقی متعددی از سوی کمیته امداد برای کارفرمایان به منظور پذیرش مددجویان جویای کار طراحی شده است گفت: به‌ازای هر مددجویی که به‌کار گرفته شود ۲۰ میلیون تومان از تسهیلات بانکی و ۵۰ میلیون تومان از تسهیلات اشتغال روستایی به کارفرمایان پرداخت می‌شود.

مدیرکل طرح‌های اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه ۲۳ درصد بیمه سهم کارفرما برای هر مددجو تا مدت زمان دو سال از سوی این نهاد پرداخت می‌شود افزود: دوره‌های آموزشی و مهارت‌آموزی با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به‌صورت ممتاز به افراد ارائه می‌شود.

خادمی با تاکید بر اینکه کمیته امداد امام آمادگی ارائه نیروهای متخصص برای ظرفیت‌های اشتغال جدید را در جامعه دارد بیان کرد: با اطلاع‌رسانی و همدلی کارفرمایان باید از این ظرفیت‌ها استفاده کرده و در راستای توانمندسازی جامعه مددجویی، یاری‌دهنده باشند.

وی با اشاره به اینکه امسال میزان اعتبارات تسهیلات کمیته امداد امام خمینی(ره) در سطح کشور دو برابر شده است تصریح کرد: مجموع کل تسهیلات کمیته امداد امام خمینی(ره) سال گذشته ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بوده و این میزان امسال به ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

مدیرکل طرح‌های اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه استفاده از راهبران شغلی برنامه‌ای جدید در راستای تحول در ایجاد اشتغال جامعه مددجویی است تاکید کرد: راهبران شغلی ریل‌گذاری جدیدی در راستای ایجاد و برطرف کردن موانع موجود در حوزه اشتغال است.

خادمی با تاکید بر اینکه از راه‌اندازی مجموعه خیران اشتغال در کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور خبر داد و با تاکید بر اینکه این خیرین در ایجاد فرصت‌های شغلی و اشتغال کمک می‌کنند خاطرنشان کرد: طرح مجموعه خیرین اشتغال به‌صورت پایلوت در دو استان کشور راه‌اندازی شده است.

وی با اشاره به اینکه استان گیلان از ظرفیت‌های متعدد و گسترده‌ای برخوردار است و باید از این ظرفیت‌ها در راستای پیشبرد اهداف توسعه اشتغال بهره برد تصریح کرد: بانک‌های عامل اشتغال روستایی باید به طور ویژه به تسریع در پرداخت این تسهیلات توجه داشته باشند.

انتهای پیام/تسنیم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار